Öneri Profilde Kapak Fotoğrafı.

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Profilde Kapak Fotoğrafı.
Rastgele Birşey Ararken bu site gibi xenforo destekli bir siteye üye olmam gerekti orada birşey dikkatimi çekti , profilde kapak fotoğrafı ekleme vardı facebook'taki gibi. bu siteye de eklenebilir mi hoş durur :)

Profilin Boş Kalan Yeri Beyaz Değilde Resim Olması Bence Daha İiy Olur :)
:)

Son düzenleme:

Scourge

Scourge

Üye
Aynen güzel olur :)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Bencede, guzel olur. :)

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
İyi olur ama facedeki gibi durursa daha hoş olur.

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Profilin boş kalan yerlerinde reklamları engellediğiniz için boş kalıyor olmalı. Ayrıca kapaklar eklenirse bu kez profil sayfası kastığı için şikayetçi olabilirsiniz, ancak bunun için net cevabı Ozan'dan alabiliriz, olup olmadığını öğrenelim yada kendisi açıklama yaparsa cevabımız netleşir.

• Beğen
Tepkiler: Sin007, mürteza16 ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Profilin boş kalan yerlerinde reklamları engellediğiniz için boş kalıyor olmalı. Ayrıca kapaklar eklenirse bu kez profil sayfası kastığı için şikayetçi olabilirsiniz, ancak bunun için net cevabı Ozan'dan alabiliriz, olup olmadığını öğrenelim yada kendisi açıklama yaparsa cevabımız netleşir.
evet reklamları kapattığım için orası bende boş gözüküyormuş :) birde profil sayfası kastığı cümlesini pek anlamadım :)

mürteza16

mürteza16

Üye
Dediğiniz gibi kasma mutlaka olur. Çünkü sitede reklamlar da var. Reklamlarla birlikte birde bu olursa kasma olur.
evet reklamları kapattığım için orası bende boş gözüküyormuş :) birde profil sayfası kastığı cümlesini pek anlamadım :)
Sayfa kasması: Sayfada donma, takılma, yavaşlama gibisinden şeyler olması.

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Dediğiniz gibi kasma mutlaka olur. Çünkü sitede reklamlar da var. Reklamlarla birlikte birde bu olursa kasma olur.
Sayfa kasması: Sayfada donma, takılma, yavaşlama gibisinden şeyler olması.
onu sonradan anladım düzeltmiştim cümleyi :D , Kasma'nın pek olacağını sanmam çünkü bahsettiğim site hızlı çalışıyordu ancak orada reklam yoktu , tabi profilde reklam la kapak olursa kasma ihtimali olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: Sin007
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Yapılabilir ama bence gerek yok.

Invoke

Invoke

Üye
Niye öyle diyon ihtiyar, hoş olurdu. :(

• Beğen