İstek Maxi Kutlamalar Kirliliği

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Maxi Kutlamalar Kirliliği
Çoğu zamandır konuyu açmak istiyordum ama dikkatimi çok çekiyor artık yazmak istedim. Noktanokta kişi bu rütbeyi aldı tebrikler... Şeklinde bir sürü konu açılıyor, anlamıyorum konu sayılarını falan mı arttırmaya çalışıyorlar ama benim gözümde bir sürü konu kirliliği. Bu konu hakkında bir şey yapmak istiyor musunuz?

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Slm dostum :)
Bolumun amacı bu gibi konular açmak degilmi?
Benim merak ettiğim hep ayni kişiler açıyor konuları tektek üyeleri takip edip nasil buluyorlar rutbe atlayanlari acaba :D

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve asigsasi
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Çok fazla kişi için açıyorlar ve konunun amacı kutlamak değil konu sayılarını arttırmak bence.

• Beğen
Tepkiler: Invoke, .NeXuS. ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Çok fazla kişi için açıyorlar ve konunun amacı kutlamak değil konu sayılarını arttırmak bence.
Dün siteye girdinmi hikaye okumaktan midem bulandi hayattan sogudum resmen konu kasacaklar diye bazen asiriya kacabiliyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
NEXUS

NEXUS

Üye
Dün siteye girdinmi hikaye okumaktan midem bulandi hayattan sogudum resmen konu kasacaklar diye bazen asiriya kacabiliyorlar :)
arkadaşım o bölümün adı hikaye bölümü tabi açıcağım. ayrıca okumak zorunda değilsin isteyen okur isteyen okumaz. sana silah zoruyla oku demiyorlar ya.
bu arada @0MG90 haklısın bence daha çok mesaj kasılıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
arkadaşım o bölümün adı hikaye bölümü tabi açıcağım. ayrıca okumak zorunda değilsin isteyen okur isteyen okumaz. sana silah zoruyla oku demiyorlar ya.
bu arada @0MG90 haklısın bence daha çok mesaj kasılıyor :)

Haklısın dedigin bolumdeki konuları silah zoruylami okudunki arkadasimiza hak verdin?

NEXUS

NEXUS

Üye
  • Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
arkadaşa hak verme sebebim , kutlamalarda kutlama için değil sırf konu sayısı artsın diye konu açıyorlar diye hak verdim :oke:

Bende hikaye bölümü icin bunu kastermistim yani ortada kizacak birsey yok ben kastigini dusundugum icin belirttim sadece :)
Mesela bende 12 tane burç konusu acmayi dusunuyorum :eller:

NEXUS

NEXUS

Üye
Bende hikaye bölümü icin bunu kastermistim yani ortada kizacak birsey yok ben kastigini dusundugum icin belirttim sadece :)
Mesela bende 12 tane burç konusu acmayi dusunuyorum :eller:
hikaye bölümünün amacı hikaye paylaşmak buna adminler karışmıyorsa sorun yok :) ,
bu arada 12 buc u paylaşılmamışsa aç bişey diyen yok :oke:

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
hikaye bölümünün amacı hikaye paylaşmak buna adminler karışmıyorsa sorun yok :) ,
bu arada 12 buc u paylaşılmamışsa aç bişey diyen yok :oke:
Eyvallah hergün acabilirim ayda 360 konu yapar seni gecerim yakında :D

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
KayraBey

KayraBey

Üye
Sakın olun yahu. Siz konu açın bir şey diyen olursa beni gösterin :kro2:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Bahadir_fb
NEXUS

NEXUS

Üye
yakalarsanız dövün :bleh: :kac:

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Bahadir_fb
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
mesaj sınırlaması yok isteyen istediği gibi yapar ama tabi forumda da belli bir kesim için dalga konusu olması da içten bile değil :)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Benim gözümde konu kirliliği valla

Üst Alt