ykd96
Üye
Korku Oyunu
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Korku Oyunu
Yeni Oyun giriş ekranı:
İkincil Ekran Görüntüsü:
Yeni Oyun giriş ekranı:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İkincil Ekran Görüntüsü:
Oyun içi Ekran Görüntüsü:
Mağazadaki 3. uygulamam olacak inşallah.
Oyun içi grafikler berbat bence
kullanıcı yorumlarına yönelik geliştirmeyi düşünüyorum yorumlarınızı ve değerlendirmelerinizi esirgememenizi diliyorum 
Oyun gayet basit. Bir arkadaşınıza şaka yapmak istiyorsanız hemen yardımınıza bu uygulama koşuyor. İlk önce telefonun medya+uygulamalar sesini sonuna kadar açıyorsunuz. sonra oyunun açıp oynuyosunuz. bi kaç kere yanın sonra kanka şunu geçemiyorum halletsene bi zahmet diyip eline veriyoruz. Ya 10 canını bitirir ya da oyundaki gizli tuzağa düşer ve korkunçlu karının gazabına uğrar
Uygulamaya Ulaşmak İçin Alltaki Linki Kullanabilirsiniz:
Bu Oyun Construct 2 ile yapıldı.
---Duyuru---
v1.0.0.2
Güncelleme içeriği;
--- İkincil Ekran Eklenmiştir
Mağazadaki 3. uygulamam olacak inşallah.
Oyun içi grafikler berbat bence
kullanıcı yorumlarına yönelik geliştirmeyi düşünüyorum yorumlarınızı ve değerlendirmelerinizi esirgememenizi diliyorum 
Oyun gayet basit. Bir arkadaşınıza şaka yapmak istiyorsanız hemen yardımınıza bu uygulama koşuyor. İlk önce telefonun medya+uygulamalar sesini sonuna kadar açıyorsunuz. sonra oyunun açıp oynuyosunuz. bi kaç kere yanın sonra kanka şunu geçemiyorum halletsene bi zahmet diyip eline veriyoruz. Ya 10 canını bitirir ya da oyundaki gizli tuzağa düşer ve korkunçlu karının gazabına uğrar

Uygulamaya Ulaşmak İçin Alltaki Linki Kullanabilirsiniz:
Bu Oyun Construct 2 ile yapıldı.
---Duyuru---
v1.0.0.2
Güncelleme içeriği;
--- İkincil Ekran Eklenmiştir
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Son düzenleme:

Çok korkunç