Haber iPhone 6 şimdiden Galaxy S5 satışlarını düşürdü

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 6 şimdiden Galaxy S5 satışlarını düşürdü
Tayvanlı tedarikçilerden ve samsungun son dönem raporlarından galaxy s5 satışlarının %25 düştüğü görülüyor.Kaynaklara göre bu düşüşün asıl nedeni ise iphone 6 olarak görülüyor

Bir süredir sürekli prototipi sızdırılan iphone 6 mobil dünyanın merakla beklenen telefonlarından.Apple tüketicileri dikkate almış olacakki ciddi büyüme beklenen tahmini 4.7inç i6da wp ve android kullanıcılarının iştahını kabartıyor.Iphone 5s ve 5c nin sattığı düşünülürse daha büyük ekran ve güçlü donanım ile gelecek olan iphone 6 nın o kadarda satması fazla şaşırtmayacaktır

0MG90

0MG90

Üye
Büyük ekran için çok umutlu olmasınlar bence

MaxipmaN

Üye
4.7 zor

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Umarım ekran buyur

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İphone nin ekranı büyümezse eğer,Apple nin elması küçülür diye düşünüyorum:)

0MG90

0MG90

Üye
O elma küçülmez merak etmeyin, milyonlarca satmaya devam eder

NEXUS

NEXUS

Üye
isterse en dandik telefonu çıkarsın apple yine satar :)

xmustx

xmustx

Üye
Neyin kafasını yaşıyorsun sen diye bi şarkı aklıma geldi :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
4.5 inch diye tahmin ediyorum ben ama 4.7 inch de gelebilir belli olmaz. Ben telefonu zerre merak etmiyorum nasılsa tasarım hep aynı en çok fiyatını merak ediyorum artık büyük ekran diye 4 binden mi 5 binden mi satılır ülkemizde bilemiyorum enayi bol nasılsa "Iphone canım" diyip düşünmeden alan dolu insan var.

• Beğen
Tepkiler: Dede
NEXUS

NEXUS

Üye
4.5 inch diye tahmin ediyorum ben ama 4.7 inch de gelebilir belli olmaz. Ben telefonu zerre merak etmiyorum nasılsa tasarım hep aynı en çok fiyatını merak ediyorum artık büyük ekran diye 4 binden mi 5 binden mi satılır ülkemizde bilemiyorum enayi bol nasılsa "Iphone canım" diyip düşünmeden alan dolu insan var.
bi kerre o o yüzden alınmıyor ayriyetten iPhone'un fiyatı sabit 2000 tl olarak satılır , iPhone 5'in ekranı büyümüştü yine aynı fiayata satıldı örnek verioyurm :oke:

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
0MG90

0MG90

Üye
5s şimdi kaça satılıyorsa onun fiyatı düşecek o fiyata 6 satılacak. Abartmayın.

• Beğen
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
bi kerre o o yüzden alınmıyor ayriyetten iPhone'un fiyatı sabit 2000 tl olarak satılır , iPhone 5'in ekranı büyümüştü yine aynı fiayata satıldı örnek verioyurm :oke:
Valla Iphone alanların neden aldıklarını gayet de biliyorum ayrıca 2000 tl'den piyasaya giren bir Iphone modeli olmadı her yeni model 2000 tl olcak gibi kural yok ki 3000 tlye iphone satıldığını da gördüm ben:ok2:

0MG90

0MG90

Üye
Android alan neden alıyorsa iOS alanda o amaçla alır. Ben etrafımda görmedim bakın benim iPhone'um var diye gezen.

NEXUS

NEXUS

Üye
Valla Iphone alanların neden aldıklarını gayet de biliyorum ayrıca 2000 tl'den piyasaya giren bir Iphone modeli olmadı her yeni model 2000 tl olcak gibi kural yok ki 3000 tlye iphone satıldığını da gördüm ben:ok2:
o fiyat ilk daha türkiye'de resmi satışa sunulmadan önce olmasın :zzz: ben iPhoneların satış fiyatını biliyorum maksimum 2400 :)
Android alan neden alıyorsa iOS alanda o amaçla alır. Ben etrafımda görmedim bakın benim iPhone'um var diye gezen.
ikisi aynı sebebten almıyor , iki sistemide farklı sebeblerden seçiyorlar :)

• Beğen
ilo53

ilo53

Üye
Arkadaşlar iphone kullanın farki görün ondan sonra fikirleriniz değişecektir. Her bakimdan güzel ios olmasi donma falan olmamasi sağlam kaliteli olmasi. Tek amaç bu bazi insanlar yok hava gösteriş için falan diyor ama alakasi yok

MaxipmaN

Üye
4.3te direniyorum :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Yalniz o fotograftaki 5S

NEXUS

NEXUS

Üye
o değilde iPhone'daki mail uygulamasındaki 1.070 iletiye bakmak hiçmi aklına gelmemiş resmi paylaşan kişinin :D :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt