Öneri 4s mi alsam?

Sponsorlu Bağlantılar

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
4s mi alsam?
merhaba arkadaşlar yazın 1000 tl kadar bütçem olucak nedense ios merakı oluştu yani artık android e para veresim gelmiyor 4s in ekranı küçük ama idare ederim sizce geçiş yapmalı mıyım 4s'e kasma yaşar mıyım ios7 de ya da 8 de ? şarjı da önemli tabi

0MG90

0MG90

Üye
Kardeş sana önerim iPhone 5 al. Hem ekran biraz daha büyük, hem daha hızlı, hemde güncelleme yönünden biraz daha fazla götürür. İkinci elleri düşük iPhone 5'in eğer öyle alabilirsen.

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
1000 tl ye bulabilir miyim?

3onur5

3onur5

Üye
merhaba arkadaşlar yazın 1000 tl kadar bütçem olucak nedense ios merakı oluştu yani artık android e para veresim gelmiyor 4s in ekranı küçük ama idare ederim sizce geçiş yapmalı mıyım 4s'e kasma yaşar mıyım ios7 de ya da 8 de ? şarjı da önemli tabi

ben note 2 den iphone 5 e geçtim ekrana 1 günde alıştım sıkıntı çıkmıyor hiçte pişman olmadım android kullana kullana artık kusçaktım

• Beğen
Tepkiler: harmless07
Türe

Türe

Üye
İos 7 de 4s yag gibi ben kullaniyorum. Kafan rahat olsun.

• Beğen
Tepkiler: harmless07
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
Türe

Türe

Üye
Buyuk ekrandan gectigim icin biraz zor alistim ama su an rahatim. Sarj konusu cok iyi degil ; 13 saat bekleme suresinde 3 - 3.5 saat ekran aliyorum.

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
şarj biraz kotu oldu iste

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
5S al 5 alacagina. Arada buyuk bir fiyat farki yok zaten. Sonraki guncellemede 4S ve 5 takoz sinifina girecek telefonlar.

0MG90

0MG90

Üye
Tr apple storedan da bakabilirsin
5 yok 4s var. 5s de 649$. Aralarında fark olması lazım yoksa satmaz elinde kalır zaten adamların. Herkesin maddi durumu da bir değil bu arada. Herkes 5s alacak diye bir şeyde yok.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Fark var iste 50-100$. Tr de de 150 tl fark var aralarinda. Sende haklisin 2000 tl nere 2150 tl nere :DSirasiyla 4s,5,5s 450,550,650$ Ukraynada burda da fark yakindir.

0MG90

0MG90

Üye
Ben anlatamıyorum galiba arkadaşım, herkesin maddi durumu aynı mı?İkinci el fiyatlarına bak bide onların.

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
benim durumun 1000 tl yi geçemez malesef

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
1000 tlye kim iphone satiyor? 4s alan adama 5 oneriyorsunuz. 2. El iphone 4s ya gri wifi'lidir ya da bi tusu bozuktur. Maddi durumu olmayan adam iphonedan eksik kalsin bir zahmet.

Konu sahibine; kardesim senin alabilecegin o paraya en iyi cihaz 4S o da 2.el. Emin ol o telefonu alinca seneye 5S ve 6 planlari yapacaksin. Ios 5 veya 6 ya dusurursen omurluk kullanabilirsin o sana kalmis.

Takipçi Satın Al

Üst Alt