Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeAndroid Görev Yönetici
Sponsorlu Bağlantılar
kartal835
Üye
Konu Sahibi
Android Görev Yönetici
Merhaba 2.3.5 android seviyesinde telefon kullanıyorum
Root atmayı düşünüyorum ama biraz korkum var .
Onun için android görev yöneticisi ihtiyaçım var açık olan uygulamaları kapatmak için
Şimdiden teşekkürler DEsteklerinizi bekliyorum
avea intouch 1 var Uygulamalar kapanmıyor gorev yonetıcısındende zor oluyo clenar master da acıp kapatmak ıstemıyorum ekrana Bir uyygulama ıle widget getırme k istiyorum dırek hespnı sonlandırayım tek tıkla
avea intouch 1 var Uygulamalar kapanmıyor gorev yonetıcısındende zor oluyo clenar master da acıp kapatmak ıstemıyorum ekrana Bir uyygulama ıle widget getırme k istiyorum dırek hespnı sonlandırayım tek tıkla
öyle bişey bulursan bizede söyle ancak telefonun kendisinde varsa vardır o widget kardeşim sen en iyisi hard reset atmanı öneririm %100 kesin çözüm halledebildinmi kardeşim
mürteza16
Üye
Kardeş bende avea intouch 1 kullanıyorum. Dediğin gibi bende tek tıkla kapatan bir uygulama arıyordum. Bunun için sana du battery saver'i tavsiye ederim. Uygulamanın kısayolunu ana ekrana koy. Tek tıkla açık olanları kapatır.
AHKE
Üye
greenfy yukleyin o sizin sorunu halleder ama root gerekli
Kardeş bende avea intouch 1 kullanıyorum. Dediğin gibi bende tek tıkla kapatan bir uygulama arıyordum. Bunun için sana du battery saver'i tavsiye ederim. Uygulamanın kısayolunu ana ekrana koy. Tek tıkla açık olanları kapatır.