Facebook kapalı gruba kabul edilmeyi bekliyorum. Bakalım ne olacak![]()
Belkide önce kapalı gruba yapılanbaşvuruları kabul edecekler ondan sonra gerekli sayıya ulaşıldığında da herkesin mail adresine mağaza linki gönderirler ve indirebiliriz.tık yok
Bizde anlamadık neden bu kadar geciktiklerinises seda yok![]()

Facebook grubunda olan arkadaşımız var mı?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim isteği onaylamamışlar![]()
Listede turkler var baktımBence bunlar ingilizce bildiklerini düşündükleri ülkeleri tester olarak alacaklar ki anlaşmaları kolay olsun.

Evet hala mağazada.Bu uygulama bi ara mağazada değil miydi ya?Mor bi amblem ile
Babamın oğlu arada bana mesaj at deneme yaparuk1 haftayı geçti yukleyeli beta yı da hiç de kullanmak nasıp olmadıWindows Phone için "Viber beta" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
:Ben de indiremiyorum iznim yok. Gruba da almadılarBen gruptayım hala eposta adresime tanımlamadılar betayı saçmalık ya
Fritöz ile gönderildi.

Kafama bir şey takıldı patron!! Resimdeki cihaz 920 sanırım ama 920'nin cyan rengi yoktu ne anlama geliyor bu şimdiWhatsApp gibi, Viber de Beta sürümünü çok yakında yayınlayacak. Eğer siz de yenilikleri önceden denemek ve geri bildirim yapmak isterseniz şimdiden yandaki bağlantıdan kaydolabilirsiniz:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kaynak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız