FarmVille 2: Köy Kaçamağı v1.6.56 Apk [Sınırsız Keys]

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
FarmVille 2: Köy Kaçamağı v1.6.56 Apk [Sınırsız Keys]
Mobil cihazlar için en uygun hale getirilmiş yeni FarmVille deneyimi artık hizmetinde! FarmVille'in, sana ve senin oynama tarzına özel şekli. En iyisi de şu ki; ücretsiz!İster 30 saniyen olsun, ister 30 dakikan olsun; kendi hızında çiftçilik yap. Yeni İsimsiz Modumuzda ister arkadaşlarınla, ister kendi başına oyna: Facebook gerekli değil. İnternete bağlı değilken bile oynayabilirsin. Bir Çiftlik Kooperatifine katılarak ticaret edip öğe paylaş ve nadir öğeler bularak Çiftlik Macerasına devam et. Her zaman ve her yerde FarmVille oynayabilirsin.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

agoin

agoin

Üye
Hiç mod yok nasıl oluyor

seyf03

seyf03

Üye
Konuyu silermisiniz lütfen gereksiz yer kaplıyor sahte :(

• Beğen
Tepkiler: fg514
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar oyun online oyun olduğundan data verisi çektiğinde hile uçabilir .Yani ortada sahte bişi yok arkadaşlar ama ben yeni bir link buldum ekledim onu deneyin

susanoo

Üye
Olmadı

dream1907

dream1907

Üye
bu oyun hilesi ben başka bir yerden indirdim bir şunu deneyin tarla ya birşey ekin sonra da anahtar ile hızlandırın dikkat ederseniz anahtar azalmak yerine çoğalır ve online olsada gitmiyor

berk09

berk09

Üye
Hilesiz olanı silip bunumu yükliycez

dream1907

dream1907

Üye
Hilesiz olanı sil bunu yükle sonra oyuna gir bahçeye herhangi birşey ek sonrada anahtar ile hızlandır anahtar azalmak yerine çoğalır

berk09

berk09

Üye
Tamam yaptım teşkkr ederim tek sıkıntı anahtarım yok :)

dervisd

dervisd

Üye
oyunu resetle tekrar başla anahtarın olur :)) bide facebook'la bağlantı kurmak istiyosan facebook'u tamamen kaldır telefondan sonra oyun üzerinden facebook'a bağlan daha sonra facebook uygulamasını yükle

dream1907

dream1907

Üye
eğitici görevleri yap zaten öğretir iken anahtar veriyor hızlandırma yaptırıyor orda da dikkat edin anahtar azalmak yerine çoğalıyor ve şu aklınızda kalsın sadece tarlada hızlandırma yapınca anahtar veriyor 1anahtar harcıyorsunuz 60tane filan artıyor ama insan hemen sıkılıyor ben bir gün içinde bitirdim herşeyi sildim sonrada

berk09

berk09

Üye
Cihazı sıfırlamak zorunda kaldım yeniden modlu uygulamayı kurdum ama durmadan şimdi yenile diye bi yazı çıkıyo oyuna giremiyorum

afer459

afer459

Üye
offline ise harka yarin denerim

fk555897

fk555897

Üye
Teşekkürler

dervisd

dervisd

Üye
Cihazı sıfırlamak zorunda kaldım yeniden modlu uygulamayı kurdum ama durmadan şimdi yenile diye bi yazı çıkıyo oyuna giremiyorum

dostum oyunun ayarlarına girip resetlicektin niye uğraştın o kadar :)

xlDoom

xlDoom

Üye
:turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye:
Nasıl bakalım oyun

dervisd

dervisd

Üye
Yeni güncelleme gelmiş oyuna 1.7.77 versiyonu. Bu hileli apk nasıl hazırlanıyo bilen varmı hep hazıra konmayalım

berk09

berk09

Üye
dostum oyunun ayarlarına girip resetlicektin niye uğraştın o kadar :)
Cihazım yavaşlamıştı oyüzden fabrika ayarlarına döndüm yeniden yüklediğimde şimdi yükselt diye bi yazı çıkıyo ve google playera yönlendiriyo aç dediğimde durduruyo ne yaptıysam olmadı pufff

dervisd

dervisd

Üye
hmm anladım evet play store hata veriyor nedense oyunun mağaza sürümünü ekleyim istersen

0MG90

0MG90

Üye
Teşekkürler

Üst Alt