selaam
Üye
1 Aylık 6300
arkadaşlar telefon çok güzel çalışıyor.herhengi bir sorunuda yok.ben aynı zamanda 3230 da kullanıyorum.ve s60 kullananlarda bilirki symbian60 java gibi olmuyor.yani ne bilim ben 4 seneyi doldurucam 3230la ve telefonun ne denli bir güzelliği olduğunu daha iyi anlıyorum.bazı problemleri yok değil ama gül misali dikenine katlenıyoruz işte.ve 3230 u satmam da.
açıkçası 6300'ı bir anlık gaflete gelip aldım.ve benim hoşuma gidiyordu.ama gel gelgelim 3 gün sonra boşuna aldığımı farkettim.bu 3.telefonum oldu
sırf bu yüzden bir telefonumu yeğenime verdim.
arkadaşlar fazla uzattım gibime geldi ama netice olarak 20 günlük 6300'ımı satıyorum.özelliklerini saymama gerek yok.çoğunuz biliyorsunuzdur.ben kutu içereğini söyleyim;
BL-4C batarya,şarj aleti,128 MB Micro SD hafıza kartı,HS-47 orijinal kulaklık ve 6300 pc yazılım cd'si.
alan arkadaşa faturasını+gerekli evrakları da göndericem.
FİYAT: 285 YTL
ilgilenen arkadaşların dikkatine...
arkadaşlar 1ayı geçti cihaz.
YENİ FİYAT:275
hala çok TEMİZ...
açıkçası 6300'ı bir anlık gaflete gelip aldım.ve benim hoşuma gidiyordu.ama gel gelgelim 3 gün sonra boşuna aldığımı farkettim.bu 3.telefonum oldu

sırf bu yüzden bir telefonumu yeğenime verdim.
arkadaşlar fazla uzattım gibime geldi ama netice olarak 20 günlük 6300'ımı satıyorum.özelliklerini saymama gerek yok.çoğunuz biliyorsunuzdur.ben kutu içereğini söyleyim;
BL-4C batarya,şarj aleti,128 MB Micro SD hafıza kartı,HS-47 orijinal kulaklık ve 6300 pc yazılım cd'si.
alan arkadaşa faturasını+gerekli evrakları da göndericem.
FİYAT: 285 YTL
ilgilenen arkadaşların dikkatine...
arkadaşlar 1ayı geçti cihaz.
YENİ FİYAT:275
hala çok TEMİZ...