Sony Xperia T3 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, 7mm kalınlık ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia T3 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, 7mm kalınlık ve dahası
Sony, Xperia T3 adlı akıllı telefonunu resmi olarak duyurdu.

5.3 inç büyüklüğünde 720x1280 piksel çözünürlüğünde 277ppi sunan IPS tabanlı ekran ile bizleri karşılayan akıllı telefon 7mm kalınlık ile dikkat çekiyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

150.7 x 77 x 7 mm ölçülerinde olan Xperia T3 gücünü 1.4GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 400 yongasetinden alıyor. 1GB sistem belleğine sahip olan telefon microSD ile arttırılabilir 8GB dahili hafıza ile geliyor.

Arka tarafında 8MP çözünürlüğünde Exmor RS sensöre sahip kamera yer alırken ön tarafında 720p video kaydı yapabilen 1.1MP çözünürlüğünde kamera bulunuyor. 2500mAh batarya kapasitesine sahip olan telefon 13 saat konuşma süresi ve 8 saat video oynatma süresi sunuyor.

Sony Xperia T3 siyah, beyaz ve mor olmak üzere 3 farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

0MG90

0MG90

Üye
Tasarım güzel duruyor, özellikleri de olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Tasarım güzel duruyor, özellikleri de olmuş.
Hep aynı tasarım nesi güzel duruyor anlamadım :)

Alooooooo soniiiiiiiiiii
Yahu şu boşluklardan kurtul artık. El oğlu sırf ekrandan oluşan telefon yapıyor neredeyse, sen hala altta üstte 2 parmak boşluk bırakıyorsun. Bu boşlukların altında bir şey mi saklı yoksa?

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve muhammettvurucu
0MG90

0MG90

Üye
Hep aynı tasarım nesi güzel duruyor anlamadım :)

Alooooooo soniiiiiiiiiii
Yahu şu boşluklardan kurtul artık. El oğlu sırf ekrandan oluşan telefon yapıyor neredeyse, sen hala altta üstte 2 parmak boşluk bırakıyorsun. Bu boşlukların altında bir şey mi saklı yoksa?
Doludur orası, içinde bi parça vardır ekrana yer kalmıyordur :D

Invoke

Invoke

Üye
Çılgın sonyci geldi :D ama Lg kullanıyor

Çünkü daha iyi özellikleri daha az parayla almak istedim. :D

Aklıma şey geldi... Regal reklamı vardı bir ara, almayanı dövüyorlar. :ehe

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve Dede
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
İyiymis bu. Fiyat merak konusu. :D

0MG90

0MG90

Üye
Desire 816 1400 iken (şu anlık) çok ucuz olacak gibi gelmiyor bana

Invoke

Invoke

Üye
Olmaz zaten.
Bak, size dedim Z1C 2 bin olacak diye. Önce 1400 gibi oldu, sonra yine 2bin oldu. :ehe (:zzz:)

0MG90

0MG90

Üye
Olmaz zaten.
Bak, size dedim Z1C 2 bin olacak diye. Önce 1400 gibi oldu, sonra yine 2bin oldu. :ehe (:zzz:)
Z1c 1500'den gelseydi (Btsony ve diğerleri ilk öyle yazmıştı) kapış kapış giderdi bu cihaz. Şu an 1800'e kadar düştü daha ne kadar düşer bilmem ama şu an cihaz rakipsiz minilere göre.

fk555897

fk555897

Üye
Baya iyiymiş.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Hoş, yalnız bu modelin kamerasının daha iyi olmasını beklerdim. Gerek SP gerek M2 gibi modellerin kameraları malesef beğenilmiyor. Sony'nin 8 mp kameralarına bir reset atması lazım. Güncel model M2'nin 8 mp'lik kamerası bile gsmarenadaki testleri fazla beğenilmedi. Bu modelde de farklı bir 8 mp kamera kullanıldığını düşünmüyorum. Yine de T3 büyük ekran isteyenlere iyi bir alternatif olabilir.

Üst Alt