HTC One E8 ''plastik kasa'' ile resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC One E8 ''plastik kasa'' ile resmi olarak duyuruldu
Bir süredir sızıntılar ile karşımıza çıkan HTC One E8 modeli resmi olarak duyuruldu. Plastik kasaya sahip olan HTC One E8'in teknik özelliklerinin One M8'e göre aşağı kalır yanı yok.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

HTC One E8'in teknik özelliklerine bakacak olursak; 5 inç büyüklüğünde 1920x1080 piksel çözünürlüğünde ekran, 2.3GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801 yongaseti ve Adreno 330 grafik birimi karşımıza çıkıyor.

2GB sistem belleğine sahip olan akıllı telefon microSD ile arttırılabilir 16GB dahili hafıza ile geliyor. Çift-SIM desteği bulunan telefonda UltraPixel kamera yerine 13MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Telefonun ön yüzünde ise 5MP çözünürlüğünde kamera mevcut.

146.42 x 70.67 x 9.85 ölçülerine sahip olan akıllı telefon BoomSound hoparlörler ile ses deneyimini arttırıyor. Telefonun batarya kapasitesi ise 2600mAh olarak karşımıza çıkıyor.

HTC ONE E8 beyaz, siyah, kırmızı ve altın olmak üzere 4 farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Tasarım oldukça hoşmuş. M8 yerine alabilirim. İncelemek gerekli.

0MG90

0MG90

Üye
Metal istemeyenler için düşünülmüş sanki. Çin'de fiyatı 480 dolardı.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
m8 2500 tl ise bu kesinlike 2000 aşağı girmiyecek yani kısacası çöp hem plastik hemde çok dandik gözüküyor giderim g2 veya nexus 5 alırım daha iyi hemde param cebimde kalır

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
m8 2500 tl ise bu kesinlike 2000 aşağı girmiyecek yani kısacası çöp hem plastik hemde çok dandik gözüküyor giderim g2 veya nexus 5 alırım daha iyi hemde param cebimde kalır

Sanki G2 ve Nexus 5 plastik değil. Ayrıca 2000'den gireceğini nereden çıkardın? HTC bu telefonu 480 dolardan satışa sunuyor. Buda taş çatlasın 1.700 demek.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
Sanki G2 ve Nexus 5 plastik değil. Ayrıca 2000'den gireceğini nereden çıkardın? HTC bu telefonu 480 dolardan satışa sunuyor. Buda taş çatlasın 1.700 demek.

sence 1700 azmı g2 bugun 1300 bulabiliyorsun belki htc e8 gelinceye kadar daha da düşecek

• Beğen
Tepkiler: Dede
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
sence 1700 azmı g2 bugun 1300 bulabiliyorsun belki htc e8 gelinceye kadar daha da düşecek

Piyasada bu donanımdaki cihazlara bakarsak 1.700 çok uygun bir fiyat. Şahsen ben arttırılamayan hafızalı G2'ye 1.600 vermem. Ki tasarımı da bana oldukça itici geliyor.. Zevk meselesi. :)

• Beğen
Tepkiler: my0606
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
Piyasada bu donanımdaki cihazlara bakarsak 1.700 çok uygun bir fiyat. Şahsen ben arttırılamayan hafızalı G2'ye 1.600 vermem. Ki tasarımı da bana oldukça itici geliyor.. Zevk meselesi. :)

zevksiz :bangin:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
@ANIL konuda m8 in özellikleri diye yazmışsın onu bir düzeltiver :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

Nexus 5 plastik ama 2000+ tl değil. :D

Invoke

Invoke

Üye
1700'den bu gelse ben telefon alacak olsam G2 yerine bunu tercih ederdim, hiç şüphesiz. Boomsound çift hoparlör, sd kart desteği, tasarım, arayüz, her türlü daha iyi. Ama bence fiyatı 1.5'dan çok 2'ye yakın olur.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Dede
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Tamam işte. E8'in fiyatı da belli değil. Ne diye yaygara yapılıyor.

720p ekran / 1,5 gb ram / 1.6 GHz Cortex-A7 / Desire 816 1400 tl... Bu telefonun (E8) taş çatlasa en iyi ihtimalle 1999 tl olacağını herkes bilir.

Invoke

Invoke

Üye
Hele Nexus 5 karşılaştırması hiç mantıklı değil. Nexus 5'in ses kalitesi nerede bu cihazın ki nerede? Biraz tarafsız ve mantıklı yorum yapmaya çalışalım.
Nexus 5, android saf olsun, daha bol destekli olsun ve bunların yanında ucuz olsun demek.
Tabi ucuz olunca kasadan, sesten, hafızadan, bataryadan hep kısılıyor. Ha bana sorarsanız memnun değil misin diye, tabi ki memnunum. Hafızayı idare ediyoruz, batarya derseniz aktım resmen. Elementalx +cm11 + bir iki tweak ile şarjım gayet iyi gidiyor ama olay bu değil.
Üstteki cihazın sesi daha iyi mi daha iyi vs...
Yani bu cihaz sonuçta daha pahalı olacak(yine de tüm cihazlar gereğinden fazla bu ayrı bir konu.) ve bunun yanında sunduğu özellikler farklı.

Sonuç olarak adamların orta seviye cihazı zaten 1400den girdi. Bu M8'in biraz daha ucuzu olarak girer, fazla da ucuz olmaz, büyük ihtimalle. Parası olan alır, fazla kasmayın.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
720p ekran / 1,5 gb ram / 1.6 GHz Cortex-A7 / Desire 816 1400 tl... Bu telefonun (E8) taş çatlasa en iyi ihtimalle 1999 tl olacağını herkes bilir.
Sence o fiyat öyle olduğu gibi kalacak mı? Yakında 1000'e düşeceğini tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: >Pessimistic.
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Sence o fiyat öyle olduğu gibi kalacak mı? Yakında 1000'e düşeceğini tahmin ediyorum.
O 1000'e düşene kadar ondan iyi olup 1000 lira civarı olanlarda 700-800e düşer o zaman. :D

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
O 1000'e düşene kadar ondan iyi olup 1000 lira civarı olanlarda 700-800e düşer o zaman. :D
helal be bi tek sen anladın dediğimi o kadar cihaz f/p ürünü varken kim 1700 tl versin plastik çöpe diyorlar g2 nexus 5 plastik ama onların donanımı iyi be kardeşim

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
:ah
helal be bi tek sen anladın dediğimi o kadar cihaz f/p ürünü varken kim 1700 tl versin plastik çöpe diyorlar g2 nexus 5 plastik ama onların donanımı iyi be kardeşim

Bunun donanımı onlardan da iyi.

Üst Alt