Yardım HIZLI YARDIM LAZIM...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
HIZLI YARDIM LAZIM...
Arkadaşlar dün bu konuyla ilgili bir kaç araştırma yaptım çok işime yaramadı.Bilgisayarım windows xp professional.Microsoft da desteğini kesti bilgisayar pert.Yükleme yapılıyor hoşgeldiniz kısmı gelmiyordu.Rami tak çıkart dendi.Denedim olmadı.Şimdi güvenli modda açtım geri yükleme felan işe yarar mı?Bir de windows 7 ye yükseltme şansım varmı microsoft desteği için?.Bilgisayarın içnide 2008den kalma resimler felan var kaybetmek istemiyorum son yüklediğim tüm programları sildim halen güvenli mod harici ana ekrana ulaşamıyorum ne yapabilirim arkadaşlar biraz da acele edebilirsek iyi olacak şimdiden teşekkürler

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Arkadaşlar dün bu konuyla ilgili bir kaç araştırma yaptım çok işime yaramadı.Bilgisayarım windows xp professional.Microsoft da desteğini kesti bilgisayar pert.Yükleme yapılıyor hoşgeldiniz kısmı gelmiyordu.Rami tak çıkart dendi.Denedim olmadı.Şimdi güvenli modda açtım geri yükleme felan işe yarar mı?Bir de windows 7 ye yükseltme şansım varmı microsoft desteği için?.Bilgisayarın içnide 2008den kalma resimler felan var kaybetmek istemiyorum son yüklediğim tüm programları sildim halen güvenli mod harici ana ekrana ulaşamıyorum ne yapabilirim arkadaşlar biraz da acele edebilirsek iyi olacak şimdiden teşekkürler
pcyi açarsan sistem geri yükleme yaparsın ama açamazsan tek çözümü format gibi duruyor

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Açık şuan güvenli moddan girdim de geri yükleme nasıl olacak bi söylersen pek anlamam da :D
arama kısmına yaz sistem geri yükleme diye ondan sonra çıkanı aç gerisini anlarsın zaten

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
usb den çıkar tak yapbüyük ihtimalle bir virüs girmiş sistemine fu ll format diyorum sana hala
Sağol deniyeceğim bir şey daha klavye çalıştı şimdi fakat tuşa uzun süre bastırınca işliyor

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
microsoftun xp ye olan desteğini çekmesiyle senin bilgisayarının pert olmasını nasıl birleştirdin hala düşünüyorum, bunu sen kullanıyorsun antivirüs programını da sen kuracaksın :ehe

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
virüs bu ben çözümleri söyledim vistada olsa çekse desteği destek çekmesiyle ilgili sorun olur çünkü açılırken güncelliyo xpde öyle bir sorun olmaz

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
SORUN ÇÖZÜLDÜ:::
ÇÖZÜM:
Bilgisayarı başlatıp sürekli f2ye basın.Biosa gelince advancedin en altındaki usb li menüye gelin.Sonra 3 seçeneğin hepsini enabled yapın.F10 a basıp enterlayın.Şimdi bilgisayar kendine reset atacak.Tekrar açıldığında sürekli f8 e basın.Çıkan menüde güvenli modda açın.

2☺Şunları izleyin Başlat>tüm programlar>donatılar>sistem araçları>sistem geri yükleme.Ve önemli değişiklik yaptıysanız saptayın ve değişiklikten sonraki hale geri yükleyin.Benim sorunumu böyle çözdüm.SAKIN FORMAT ATMAYIN NORMAL HALE GELİNCE BİLGİSAYARI VİRÜSLERDEN ARINDIRIN.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
SORUN ÇÖZÜLDÜ:::
ÇÖZÜM:
Bilgisayarı başlatıp sürekli f2ye basın.Biosa gelince advancedin en altındaki usb li menüye gelin.Sonra 3 seçeneğin hepsini enabled yapın.F10 a basıp enterlayın.Şimdi bilgisayar kendine reset atacak.Tekrar açıldığında sürekli f8 e basın.Çıkan menüde güvenli modda açın.

2☺Şunları izleyin Başlat>tüm programlar>donatılar>sistem araçları>sistem geri yükleme.Ve önemli değişiklik yaptıysanız saptayın ve değişiklikten sonraki hale geri yükleyin.Benim sorunumu böyle çözdüm.SAKIN FORMAT ATMAYIN NORMAL HALE GELİNCE BİLGİSAYARI VİRÜSLERDEN ARINDIRIN.
yine sistem geri yükleme yapmışsın :D :D ve de önceden biri snn bios ayarlarını bozmuş demekki yoksa durduk yere onları değiştirmen gerekmez

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yine sistem geri yükleme yapmışsın :D :D ve de önceden biri snn bios ayarlarını bozmuş demekki yoksa durduk yere onları değiştirmen gerekmez
:eller: Ben o kişiyi bi bulursam :eller: :good:sağol .ADMİNİM KONU KİLİT.

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hayır açıldı geri yükleyince

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
burda yazmayın şikayet etmeniz halinde kapatırız :oke: :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt