Galaxy Mega 6.3 açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Mega 6.3 açılmıyor
Arkadaşlar merhaba. Bugün telefonumu KitKat sürümüne güncelledim. Telefon normal açıldı. Ondan sonra kapatıp wipe cache ve wipe data yapayım dedim. Ses açma + home + power düğmesine basılı tuttum ama ekrana görüntü gelmedi, telefon titredi, ışığı geldi ama ekran karanlık kaldı. Yaklaşık 5 saniye sonra ekran kapandı. Ellerimi çektim telefon açılıyor gibi oldu ve Samsung yazısında kaldı. Sonra kapatamadığım için bataryayı çıkardım ve bu sefer Odin Mode'a gireyim dedim ve sonuç aynı. Şarjını doldurdum ve denedim sonuç aynı. Telefona ne format atabiliyorum, ne de açabiliyorum, kaldım dımdızlak ortada. Yardımcı olabilecek var mıdır? Teşekkür ederim.

strk92

Üye
cihazı kies e bağla eğer yazılımsal bir sorun varsa sana gerekli işlemleri söyliycektir s3 kullanırken benzeri bir durum benim başımada gelmişti

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
KIES cihazı kapalı konumdayken görmüyor. Açık konumdayken (ekranda Samsung yazdığı durum) bağlanıyor diyor ama bağlantı sağlanamadı diyor en son.

strk92

Üye
download moda geçerkenki şekilde tuşlara basarak cihazı bağlamayı deneyin belki işe yarayabilir

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Download moda giriyorsa sıkıntı yok bi dene bakalım eğer girerse odinden stock atar düzeltirsin ama download girmiyorsa hard brick olmuştur

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi

strk92

Üye
Kendin deneme cihaza daha fazla zarar verebilirsin eğer elektronik konusunda tecrüben yoksa. Ama illa da yapmak istiyosan jig cihazını satın almanı tavsiye ederim sahibinden de satan vardı galiba

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Kendin deneme cihaza daha fazla zarar verebilirsin eğer elektronik konusunda tecrüben yoksa. Ama illa da yapmak istiyosan jig cihazını satın almanı tavsiye ederim sahibinden de satan vardı galiba
hallederim ya severim böyle şeylerle uğraşmayı. dirençleri aldım deneyeceğim 1-2 saate :)Çok ilginç bir şey oldu. Kendi USB jig'imle telefonu download mod'a aldım ama ekranda görünmedi. Sadece ışık yandı. Ama Odin gördü. Ta rahatlamıştım ki ROM'u yeniden yükledim, telefon restart attı ama tekrar Samsung yazısında takıldı. Ama Odin PASS yazdı yeşil olarak. Ama en başa geri dönmüş oldum çünkü telefon hala hiç bir yere girmiyor, açılmıyor da.

strk92

Üye
jig ile ilgili bir sorun olmuş olabilir tekrar bi deneyin

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
jig ile ilgili bir sorun olmuş olabilir tekrar bi deneyin
Jig ile ilgili sorun yok, çünkü sadece download mode'a girsin diye takıyoruz. Onun dışında artık şarj olurken de ekranda şarj olduğuna dair bir şey göstermiyor ve bildirim ışığı yanmıyor.

strk92

Üye
hmm belki mmc çipleri arızalanmış olabilir. bunun çözümü çipleri değiştirmek garantisi varsa servise bi götürmenizi tavsiye ederim

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Garantisi yok, bi göndereceğim sanırım en azından onlar yapsın, ne yaparsam yapayım işe yaramıyor çünkü.

Takipçi Satın Al

Üst Alt