ismailozcn
Üye
yoo alakasız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birde şunu de.
yoo alakasız
s4 launchermi ???Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birde şunu de.
evets4 launchermi ???
Beklede link buluyum sana bu arada profesör hicbir kasma soz konusu degilyoo alakasız
seninkidemi bu kardeşimBeklede link buluyum sana bu arada profesör hicbir kasma soz konusu degilLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızflasha gorkem

EVet bunu kullaniyorumseninkidemi bu kardeşim![]()
hdpi olanımı indircezsen g-wonder romumu kullanıyosun wolfmesaj kamera vb gibi simgeler s4 deki simgeler gibi olmadı hala saf simgeler onu nasıl yaparımEVet bunu kullaniyorum

S5 theme indirhdpi olanımı indircezsen g-wonder romumu kullanıyosun wolfmesaj kamera vb gibi simgeler s4 deki simgeler gibi olmadı hala saf simgeler onu nasıl yaparım![]()
tamam yaptım saolSu anda g-wonder romunu kullaniyorum google play yoktu romun icinde internetten indirip kurdum acilmadi ne yapmam gerekiyo playi kurabilmem icinS5 theme indir
cm 10.0 gapssı açılmıyor bütün sitelerde indirdim hata veriyor o yüzden google play yok nasıl yaparım 
kardeşim her siteden indirdim şu hatayı veriyo :Valla kardo bakiyimda yarin uploadederim
Rardan cikarmicakein flashlicaksinkardeşim her siteden indirdim şu hatayı veriyo :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rardan cikarmicakein flashlicaksin
Rardan cikarmadimki direk flashladim olmadiRardan cikarmicakein flashlicaksin

Aynenİnstall aborted hatası mı veriyor
NedenseButun sorunlarda seni buluyo gorkem
İnstall aborted hatasi veriyo.Hadi bisey soyleyin ya 
Aynen
Nedenseİnstall aborted hatasi veriyo.Hadi bisey soyleyin ya
![]()