TAmam İşte Düğmeye Basar Basmaz Dediğim Tuşlara Bassip DeneNasıl yapabilirim pc de FOXCONN yazısı geliyor ondan sonra windows yükleniyor pc açılırken boot from cd falan çıkmıyor artık yeni anakart almıştım yardım edin
Bence Insyde H2O dan daha dandik olamaz. Ne çektiğimi bilemezsinne dandik biosmuş o

Biosun fotoğraflarını çeksene daha iyi yardımcı oluruz.düzeldi miBende first boot device yok didik didik ettim cok degisik biosu
butun tuslara bastim yeniden baslattim duzeldi acilde format atmam gerekiyordu yardimlariniz icin tesekkurler
Evet kardesim istemeyerekte olsa duzelttim butun tuslara basarak bazen sinir işe yarıyormusBiosun fotoğraflarını çeksene daha iyi yardımcı oluruz.düzeldi mi

Düzelmesini istemiyor muydun :PIstenmizce klavyeden tuslara basarak yaptim ama bi ozelligi degistirdigim bellibutun tuslara bastim yeniden baslattim duzeldi acilde format atmam gerekiyordu yardimlariniz icin tesekkurler
Evet kardesim istemeyerekte olsa duzelttim butun tuslara basarak bazen sinir işe yarıyormus![]()