Tavsiye Windows Phone 8li Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

caps6

caps6

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8li Telefon
Windows işletim sistemli telefon almayı düşünüyorum.Değişiklik olsun düşüncesi var windows phone kullanım olarak nasıl birde uygulama açısından felan sorun olur mu? arada sırada oyun oynarım birde gps çok kullanırım windows phone da uygulama az diyorlar offline olarak çalışan gps uygulamaları var mı? oyunlarda ve uygulamalarda boyut android deki gibi büyük mü

Son düzenleme:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Offline olarak here maps var gps'li. Uygulama yönünde hiçbir sıkıntı yok. Eğer 1 gblık modellerden alırsanız oyunlarda da sıkıntı yaşamazsınız. Gerçi 512ler de sıkıntı çıkarmıyor ama. Butcenizi soylerseniz uygun bir cihaz onerebilirim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

caps6

caps6

Üye
    Konu Sahibi
bütçe olarak en fazla 1000 tl birde uygulamalar androiddeki gibi çok fazla yer kaplıyormu baktıklarımda sd kart desteği yok 16gb hafıza koymuşlar yeterlimidir

Seglopsi

Seglopsi

Üye
lumia 1020'den başkası yalan, WP için. daha üst model bişey düşünürsen, WP alma, ios veya android'e yönel.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ben ilk önce şu soruyu sormak istiyorum işletim sistemi konusunda emin misiniz gerçekten windows phone u mu almak istiyorsunuz ? Eksikliklerini göze alarak alıyorssanız tamamdır. Sonra aldıktan sonra şu yok bu yok dememeniz için diyorum.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve 0MG90
caps6

caps6

Üye
    Konu Sahibi
eksiklikleri nelerdir bilmiyorum daha önceden hiç kullanmadım neleri yok bilmiyorum

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
İyiki sormuşum soruyu ben şu anda yazamayacağım diğer arkadaşlar sizleri eksiklerini ve artılarını anlatacaktır.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ekran boyutu sıkıntı olmazsa 1320 öneririm

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Navigasyon here maps ve here drive çok başarılı.1000 tl ye sıfır lumia 1320 ikinci el lumia 925 alabilirsin.Windows Phone alacaksan ikinci el al çunku fiyatları duşuk seyrediyor.sıfır alıp fazla para verme :)

caps6

caps6

Üye
    Konu Sahibi
windows ta uygulamalar market felan markaya göre farklı mı oluyor samsung ve htc nin de windows telefonları var onlar nasıl nokia ya göre
Navigasyon here maps ve here drive çok başarılı.1000 tl ye sıfır lumia 1320 ikinci el lumia 925 alabilirsin.Windows Phone alacaksan ikinci el al çunku fiyatları duşuk seyrediyor.sıfır alıp fazla para verme :)
2.el fiyatları neden dşük acaba tutulmuyor mu bu telefonlar güvenebilsem alırımdawindows eksilerini ve artılarını yazarmısınız

MaxipmaN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve muhammettvurucu
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
windows ta uygulamalar market felan markaya göre farklı mı oluyor samsung ve htc nin de windows telefonları var onlar nasıl nokia ya göre
2.el fiyatları neden dşük acaba tutulmuyor mu bu telefonlar güvenebilsem alırımdawindows eksilerini ve artılarını yazarmısınız

Sorduğunuz tüm sorulara yaklaşık 9 aydır windows Phone ve android kullanan birisi olarak kişisel goruşlerim ve kendi deneyimlerim açısından seve seve cevap vereyim :) öncelikle forumda windows Phone için çok sallayan var.Elbette eksikleri kotu yanları var ama bu kadar berbat içler acısı durumda değil gonlunuz rahat şekilde alabilirsiniz.
Öncelikle mağazadaki uygulamalar markaya göre fark ediyor.Fakat bu uygulamalr örneğin Nokia camera.htc li bir wp cihazında bu uygulamayı bulamazsınız.(çeşitli yollar ile bu uygulamaları yuklemek mumku.mağazada bu şekilde yukeleyemeceğiniz uygulama sayısı 100u geçmez emin olun.Popüler tüm uygulamalar her cihaza yukelenebilir.Fakat benim tavsiyem wp alacaksanız Nokia almanız.Çunku Nokia wp için çok uygulama geliştirdi.Telefonlarına her microsof guncellemesinde ekstran çok ozellik getirdi.(örneğin çift tık ile açılma,glance ekranı vs).ikinci el fiyatlarının duşuk olmasının sebebi nedir bilmiyorum ama piyasa olarak aldığınız telefonun aynı temizliğinde 2.elde bulabiliyorsunuz.Windows Phone 8.1 lumia cyan guncellemesi ile aldığınız lumia muhteşem bir cihaz olacaktır.Mağaza konusunda kafanız takılmasın popüler her uygulama mevcut.Var olan programlar guncellenerek iyileştiriliyor.Final surumleri hepsinin çok yakın.tavsiyem butçenizi zorlayıp 1400 civarlarına 2.el lumia 1520 almanız.4 çekirdekli işlemcisi harika kamerası ve olağan ustu bataryası ve 2016 yılına kadar güncelleme desteği devam edecek.fiyat olarak çıkamazsanız 1000 liraya 2.el lumia 925 sizi aynı 1520 gibi uzun sure goturecektir :)

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
GPS Windows Phone'dan sorulur. :ehe

Seglopsi

Seglopsi

Üye
güncellemelerde ve ilerde çıkacak oyunlarda armutlar birbirinden ayrılır ;)
kamera ve sağlamlık dışında Nokia'nın bir cazibesi kalmadı. oyun oynamak isteyen zaten android alsın. açık kaynak kafasına göre yükler. ben tablet aldım açıkçası.

kamerası en iyi görünen şuanda lumia 1020, o da kamerası yeni nesil purewiew olmadığı için dedim. 808'deki kameranın kırpılmamış hali olduğundan en iyi kameralı cihazlar.

internet için performansı idare edecektir.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ben ilk önce şu soruyu sormak istiyorum işletim sistemi konusunda emin misiniz gerçekten windows phone u mu almak istiyorsunuz ? Eksikliklerini göze alarak alıyorssanız tamamdır. Sonra aldıktan sonra şu yok bu yok dememeniz için diyorum.

Ne eksiği varmış? Dosya yöneticisi var oyunlar uygulamalar var daha ne bekliyorsun? Atomumu parçalasın?

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Wp'nin bir eksiği yok. Butce 1000 lira demişsin. Eğer buyuk ekran istersen 1320. Daha kucuk ekran istersen ikinci el 925lere bak

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ne eksiği varmış? Dosya yöneticisi var oyunlar uygulamalar var daha ne bekliyorsun? Atomumu parçalasın?

Windows Phone kullanmama rağmen sizin gibi yapıp savunmayacağım. Şimdi size Fan desem ondan da bişey demiyorum. Sonra tartışma çıkıyor hiç uğraşamam kusura bakmayın. MaxiCep forumunda da bilgili arkadaşlarımız da biliyor ki Windows Phone'un eksikliği var herkes kabullenmeli. Diğer sistemlere göre uygulamaların kalitesi olarak,geliştiricilerin Windows Phone mağazasına verdiği değerler ortada. Asla boş konuşmadım konuşmamda. Ki zaten eksiklikleri olmasaydı çoğu kişi şu sıralar diğer platformlara geçiyorum ileride gelişince Windows Phone'a tekrar döneceğim gibi mesajlar atmazdı. Şimdi lütfen burada telefon alacak arkadaşımıza doğru önerilerde bulunmaya çalışarak forum kurallarını yerine getirmeye çalışalım.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve 0MG90
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Windows Phone kullanmama rağmen sizin gibi yapıp savunmayacağım. Şimdi size Fan desem ondan da bişey demiyorum. Sonra tartışma çıkıyor hiç uğraşamam kusura bakmayın. MaxiCep forumunda da bilgili arkadaşlarımız da biliyor ki Windows Phone'un eksikliği var herkes kabullenmeli. Diğer sistemlere göre uygulamaların kalitesi olarak,geliştiricilerin Windows Phone mağazasına verdiği değerler ortada. Asla boş konuşmadım konuşmamda. Ki zaten eksiklikleri olmasaydı çoğu kişi şu sıralar diğer platformlara geçiyorum ileride gelişince Windows Phone'a tekrar döneceğim gibi mesajlar atmazdı. Şimdi lütfen burada telefon alacak arkadaşımıza doğru önerilerde bulunmaya çalışarak forum kurallarını yerine getirmeye çalışalım.
Bunları bende tartışmak için yazmıyorum inanın.sadece bir kaç cümlenize cevap vermek istiyorum.
''Ki zaten eksiklikleri olmasaydı çoğu kişi şu sıralar diğer platformlara geçiyorum ileride gelişince Windows Phone'a tekrar döneceğim gibi mesajlar atmazdı.''Bu kesinlikle doğru.Bunu yapanlardan biride bendim.Fakat atlanılan konu şu ki maddi imkanı el verenler emin olun anında geri windows phone'a geri dönüş yapıyorlar.
''doğru önerilerde bulunmaya çalışarak forum kurallarını yerine getirmeye çalışalım''.Fikirlerimizi söyleyerek yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bunun kuralsızlıkla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.Siz kendi söylediğinizin doğru olduğunu bu cümlede net şekilde ifade ederek bizim görüş fikirlerimize değer vermiyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Takipçi Satın Al

Üst Alt