olur atarsan seinirimBir ara cikmisti ama Darko hesaplarindan cikis yapmayi unuttugu icin kaldirdi bende var ama final surumu

tamam bu v2nin son sürümü dimiYarin hesaplardan cikis yapip yuklerim

Yarin hesaplardan cikis yapip yuklerim

bilader gecen hafta upload ettim ama yine hesaplar kalmis hemen atarsan rom yapiminda yardimci olanlara ekliyecegimYarin hesaplardan cikis yapip yuklerim
Hocam Antutu testi yaptınızmı romda ?bilader gecen hafta upload ettim ama yine hesaplar kalmis hemen atarsan rom yapiminda yardimci olanlara ekliyecegim
yaptim 7956 ss atamam romda deilimHocam Antutu testi yaptınızmı romda ?
Peki teşekkürler hocam rom konusunda ellerinize sağlık sizin önerilerinizle 8000 üstü almıstım bu romda daha yüksek alacağıma inanıyorum tekrar teşekkürleryaptim 7956 ss atamam romda deilim
inş wolf linki atsin gercek perfotmans finaldePeki teşekkürler hocam rom konusunda ellerinize sağlık sizin önerilerinizle 8000 üstü almıstım bu romda daha yüksek alacağıma inanıyorum tekrar teşekkürler
İnş hocam o kadar emek vermişin emeğinin karşılığı elbet olacak çalışmalarına saygı duyuyoruminş wolf linki atsin gercek perfotmans finalde
Rom resimleri ayni sadece performans tavan yapiyorArkadaslar saat 3e kadar yuklerimAynen bian önce at resimde atarsan iyi olur@Wolf389
Bugün kesin yükle kardeşimRom resimleri ayni sadece performans tavan yapiyorArkadaslar saat 3e kadar yuklerim