Uygulama Telefonumun virüs programlarına olan alerjisi!

Sponsorlu Bağlantılar

T4NK

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun virüs programlarına olan alerjisi!
Merhabalar, cihazım HTC Desire SV.
İdareten kullandığım bir cihaz olmakla beraber ne kadar geçici olursa olsun güvenliğimi boşta bırakmak istemem.
Virüs programlarının çoğu gereksiz ve yer kaplayan olsa da bazılarının gerçekten görevini yaptığını biliriz.
Ancak telefonuma virüs programı yüklediğimde; google play üzerinden bir şey indiremiyorum. Hatta ve hatta virüs programını kaldırmama rağmen bu sorunun devam ettiğini görüyorum.
Ayrıca sadece google play değil kullandığım browser üzerinden de indirme yapmama izin vermiyor.
Kimi zaman apk dosyalarını kurmaya çalışırken de bu hatayı verebiliyor.
Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürlerimi sunarım. :)

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Tam güvenlik :D

bahaddin53

bahaddin53

Üye
kardeş android için virüsler henüz ciddi boyuta ulaşmadı.Bence cihazi sıfırla bi daha yükleme virüs programı

• Beğen
Tepkiler: tatar1926
Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Arkadaş doğru söylemiş henüz ciddi boyuta ulaşmadı android açısından virüs. ve bence virüs programı çok gereksiz sil gitsin telefonuda sıfırla

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
Şarj israfi....

• Beğen

T4NK

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınıza teşekkürler. :)

JuSttWattCh

Üye
Linux tabanina virus programi kurmanin bi geregi yok linux icin kayda deger derecede viruste yok. Android icin antiler sadece asiri yuk getirir bi faydasi da olmaz.

AIS

AIS

Üye
Linux tabanina virus programi kurmanin bi geregi yok linux icin kayda deger derecede viruste yok. Android icin antiler sadece asiri yuk getirir bi faydasi da olmaz.
Eskiden iphone antivirüs çıkarmıştı. Ama bir süre sonra apple kaldırdı. Şimdide google android için ne zaman kaldırır bekleyelim.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Merhabalar, cihazım HTC Desire SV.
İdareten kullandığım bir cihaz olmakla beraber ne kadar geçici olursa olsun güvenliğimi boşta bırakmak istemem.
Virüs programlarının çoğu gereksiz ve yer kaplayan olsa da bazılarının gerçekten görevini yaptığını biliriz.
Ancak telefonuma virüs programı yüklediğimde; google play üzerinden bir şey indiremiyorum. Hatta ve hatta virüs programını kaldırmama rağmen bu sorunun devam ettiğini görüyorum.
Ayrıca sadece google play değil kullandığım browser üzerinden de indirme yapmama izin vermiyor.
Kimi zaman apk dosyalarını kurmaya çalışırken de bu hatayı verebiliyor.
Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürlerimi sunarım. :)
Kardeşim ben 1 senedir android kullanıyorum telefonuma onlarca rom kurdum google play harici heryerden uygulama yükledim bende öyle bir hastalık var yükleyip denemediğim uygulama kalmadı nerdeyse :D telefonumu bilgisayarada sık sık bağlayıp hafıza kartım 64 gb olduğu için sürekli bişeyler dolduruyorum ancak bugüne kadar ben android te virüs namına bişey görmedim :D yani o antivirüsler sistemi yormaktan ve bataryayı öldürmekten başka hiçbir iş yapmaz.

• Beğen
Tepkiler: bahaddin53

T4NK

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben 1 senedir android kullanıyorum telefonuma onlarca rom kurdum google play harici heryerden uygulama yükledim bende öyle bir hastalık var yükleyip denemediğim uygulama kalmadı nerdeyse :D telefonumu bilgisayarada sık sık bağlayıp hafıza kartım 64 gb olduğu için sürekli bişeyler dolduruyorum ancak bugüne kadar ben android te virüs namına bişey görmedim :D yani o antivirüsler sistemi yormaktan ve bataryayı öldürmekten başka hiçbir iş yapmaz.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Dikkate alacağım. :)

• Beğen
Tepkiler: Samizel Destan
mntsfth

mntsfth

Kapalı Hesap
Android linux işletim sistemi olduğu için virüs girmez.

Fazla yüklemede sistem şişip sistem zorlanıp sorun çıkarır.
İnsan gibi düşün; yemeği çok yediği zaman midesi bulanır kusar.
Hafızayı fazla doldurma telefon rahat etsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt