GLadiatOR_FİNAL-cm9+yoon kernel OYUN ROMU (s5 temalı rom)

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kardesim backup rom yayinlayan biri olarak sana tavsiyem backup rom kurma tlfnuna ileride problemler yasarsin en basta batarya problemi goggle play buroblemi ui problemi ve aklima gelmeyen bir cok problemi yasarsin tavsiyem saf cm11 kullanman ve kendine gore kisisellestirmen
eger @tcfb kabul ederse finali tekrar beraber vericez :)
Su final gelsin artik umarim son final olur ;)

musti206

Üye
Aynen kardeşim en iyisi xda dan indir kur kullan. Backuplu romlar sorun cıkartıyo mesela rehberde ben kısmında D.A.R.K.O yazıyo hala :D Ama şarjda sıkıntı yok cidden iyi gidiyo şaşırdım ama kullanmıycam yani. Kolay gelsin.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kullanma diye demiyorum problem yasarsin diyorum kardesim kullan tabiki ama bir ay sonra ayni mi tlfnun durumu bana haber ver ;)

musti206

Üye
Abi o kadar rom kullandım telefonun aldığımdan beri ilk defa play storede hata veren bi rom görüyorum. Cidden bi çözümü felan varmı rom yoksa çok iyi başta whatsapp facebook felan onları yükledim fakat birden hata vermeye başladı. Ve ne yaptıysam olmadı tekrar flaslasam yine aynı olur diye korkuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
mürteza16

mürteza16

Üye
netten google play indir kur duzelir

lavasoft95

Üye
@musti206 kardeşim isminde google geçen ne varsa verilerini sıfırla düzelir

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Teşekkürler :)

sendemi68

Üye
Finalin linkini ne zaman koycaksınız arkadaşlar yaanladım bayağı bi zaman sonra

drag10

drag10

Üye
darko hocam asphalt 8 i sorunsuz oynatacak rom hangisi gwonder mı gladiator mu yoksa başka bir rom mu

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
dostum bence ikiside iyi ama 3d oyun performansi gladiatorde daha fazla ama denemedim asphalt 8i

gwonder_13

gwonder_13

Üye
hocam final linki gel dimi yad ne zaman geliyor ?

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Final linkini bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: gwonder_13
+Furkan

+Furkan

Üye
Final linkini bekleyenlerdenim Darko hocam

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
umuthan26

umuthan26

Üye
Resimleri görebilseydim daha bi ilgimi çekebilirdi romun .s

enenengin

Üye
bu romda bluetooth ve wifi çalışıyor mu?
Başka telefonlara veri aktarımı olsun, bluetooth kulaklık olsun modeme wifi bağlantı olsun ?
Başka bir rom ile yukarıdaki sorunları yaşadım bu romda böyle bi sıkıntı var mı acaba?

+Furkan

+Furkan

Üye
bu romda bluetooth ve wifi çalışıyor mu?
Başka telefonlara veri aktarımı olsun, bluetooth kulaklık olsun modeme wifi bağlantı olsun ?
Başka bir rom ile yukarıdaki sorunları yaşadım bu romda böyle bi sıkıntı var mı acaba?

Bi aralar kullanıyordum bu romu wifi gayet iyi bluetoothta gayet iyi ama bluetooth kulaklık bilmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: enenengin
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
arkadaşlar bu indirdiğim dosyanın içinde bikaç winrar dosyası var basınca hatalı diyo nası bi dsya bu nasıl kurcaz

Wolf389

Wolf389

Üye
arkadaşlar bu indirdiğim dosyanın içinde bikaç winrar dosyası var basınca hatalı diyo nası bi dsya bu nasıl kurcaz
Clockworkmod dosyasinin icine atip restore ediceksinPerformans test pro programinda 10,8 puan aldigladiator

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
clockword dosyasını bulamadım işte nerde

Üst Alt