Smart IR Remote - AnyMote v1.8.5

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Smart IR Remote - AnyMote v1.8.5
Telefonunuzu uzaktan kumanda gibi kullanmanıza olanak sağlayan uygulama. Android 4.0.3 ve üzeri gerektirir.

Yenilikler:
- improved remote adding process
- bugfixes and small performance and ui improvements

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: köprülü ve kraldost

kraldost

kraldost

Üye
bundaki yenilikler nelerdir teşekkürlerabi manyak bişi mağazaların hastanelerin otellerin baş belası oldum bu program yüzünden

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
V1.8.5 eklendi.

T4NK

Üye
Bu programı LCD veya LED marka ne olursa olsun kullanabilir miyiz yoksa sadece SMART televizyonlarda mıdır?
Ayrıca emeğinize sağlık, teşekkürler.

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Bu programı LCD veya LED marka ne olursa olsun kullanabilir miyiz yoksa sadece SMART televizyonlarda mıdır?
Ayrıca emeğinize sağlık, teşekkürler.

Uygulamayı geliştirenin kendisi ortalama 700.000 cihaz desteklediğini yazmış.

ben şahsen arçelik klima, lg le serisi led tv ve next minix full hd uydu alıcıyı bu program ile kontrol edebiliyorum.

sizde deneyin. ilk ayarlarını yapıp cihaz ekleme yaparken telefonda internet bağlantısı veya wifi'ye bağlı olmanız lazım.

NEXUS

NEXUS

Üye
bu konu neden sabit?
bu arada :tşk:

T4NK

Üye

ben şahsen arçelik klima, lg le serisi led tv ve next minix fu ll hd uydu alıcıyı bu program ile kontrol edebiliyorum.

sizde deneyin. ilk ayarlarını yapıp cihaz ekleme yaparken telefonda internet bağlantısı veya wifi'ye bağlı olmanız lazım.

Teşekkür ederim, bende çalıştı.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
En Güzel Proğrağramlardan Birisi

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye

ben şahsen arçelik klima, lg le serisi led tv ve next minix fu ll hd uydu alıcıyı bu program ile kontrol edebiliyorum.

Slmlar. Acaba bu prgi arcelik klima icin nsl ayarlayabiliriz? Rica etsem bi video paylasir misiniz?

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Slmlar. Acaba bu prgi arcelik klima icin nsl ayarlayabiliriz? Rica etsem bi video paylasir misiniz?

Şu anda beni kullandığım telefonda kızılötesi özelliği yok malesef. Yani kendi adıma yazmak gerekirse eğer bu konuda yardımcı olamam. Ama kurcalayarak bulabileceğizi tahmin ediyorum. Arçelik yoksa bile alternatif seçeneklerden benzer bir tane olmalı bence.

Üst Alt