Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Püf NoktasıGALAXY S3 KOTA
Sponsorlu Bağlantılar
Esselians
Üye
Konu Sahibi
Hangi Tarayıcı yüklemeliyim şimdi yaptıklarını yaptım deneyeceğim
Desaparecido9454
Üye
Opera mini yükle derim hem fazla ram ve yer harcamaz
Esselians
Üye
Konu Sahibi
Eyvallah okula gidiyorum gelince screenshot atarım yararlımı diye teşekkürler
Desaparecido9454
Üye
İnşallah başarılı bi sonuç olur. iyi dersler iyi öğlenler
Kontrol
Üye
opera sayfalari optimize edip daha az veri kullanmani saglar
Teşekkür ederim akşam saatleri gene screenshot atarım Umarım olurTarayıcı problemi başımdan gitti şimdi de veri kullanımında Çıkarılmış dosyalar arka planda 99,5 yemiş :/
Kontrol
Üye
Ayarlar bölümünden veri kullanımı na gir. Hangi uygulama arkaplanda çok kullanıysa üzerine tıkla ve arkaplan verisini kısıtla de tamamdır. Birsey indirmiş olabilir misin ? arkaplanda o kadar yemez ki opera
Esselians
Üye
Konu Sahibi
Opera değil kardeşim normal Çıkarılmış uygulamalar yazıyor. Ayrıca kısıtla yok başka birşey mi acaba?
OttomanEmpire06
Üye
arka plandaki verileri sınırlaya tıkla tmmdır kardeş opera felan hikaye ve google playe gir hiçbir zaman güncelleme de
Teşekkür ederim tam çözüm mü? Benim olay başına geldimi seninde 5 günde 400 mb den 17 mb kalması hayrı alamet değil daha yeni telefon
Kontrol
Üye
Ace 2 sen s3 e geçince benimde başıma gelmişti çünkü kalite fazlasıyla artıyor ve buda doğal olarak kotaya yansıyor
-evet bu tam çözüm
Esselians
Üye
Konu Sahibi
Akşama detaylı olarak buraya yazarım aynı sorundan müzdarip olan kardeşlerimizde bilgi sahibi olmuş olurlar teşekkürler umarım artık olur.
Kontrol
Üye
rica ederim olmasi lazim ama sen dene bakalım akşam yazarsın
OttomanEmpire06
Üye
kardeş arka planı sınırlamaz isen arkada telefon güncelleme yapar o yüzden sömürür neti
bahaddin53
Üye
opera miniyi indir yazı okuyorsan ayarlardan fotoğrafları indirmeyi kapa çok çok az MB yer. Fotoğraf bakıcaksan onu aktif edersin.Fotoğraflardada Chromeden çok çok daha az internet yer opera mini..
Esselians
Üye
Konu Sahibi
Allah razı olsun hepinizden mb işleyişi normale döndü Teşekkürler