Yasak paylaşım yaptın. Şikayet ettim, beklemede. Biradakıneformat atmana gerek kalmıyo istersen cdyi w7 den stup u aç oluyo link vereyim sana
][DOUBLEPOST=1401292109,1401292]
metinini düzenleformat atmana gerek kalmıyo istersen cdyi w7 den stup u aç oluyo

bu8nlar kendi uploadım dostumYasak paylaşım yaptın. Şikayet ettim, beklemede. Biradakıne daha dikkatli olmanı öneririm.
windows bunu parayla yayınlıyor ve burada paylaşman yasakbu8nlar kendi uploadım dostum

Kimin uploadı olduğu önemli değil. Işletim sistemi ***** ****** vb. Paylaşmak yasak.bu8nlar kendi uploadım dostum
alıntındaki linkleri sil.Yasak paylaşım yaptın. Şikayet ettim, beklemede. Biradakıne daha dikkatli olmanı öneririm.
alıntındaki linkleri sil.

pekı abı bu ıslemlerı yaparken hafızadakı dsyalar sılınmıyo demıinternetten windows 8.1 dvd iso ediniyorsun flaş diske yazdırıyorsun formatını atıyorsun.
Adı üstünde format herşeyin silinir. Sonuçta yeni işletim sistemi kuruyoruz. Önemli dosyaları flaşa at öyle kurtarırsınpekı abı bu ıslemlerı yaparken hafızadakı dsyalar sılınmıyo demı
pekı krdesım ucretlımı bu işlemAdı üstünde format herşeyin silinir. Sonuçta yeni işletim sistemi kuruyoruz. Önemli dosyaları flaşa at öyle kurtarırsın
Hayır. Googlea "windows 8.1 torrent indir" diye arat birtane indir.pekı krdesım ucretlımı bu işlem
hmm tmm bu işlem cd veya dvd kalınılması zorunlumu yanı bnlarsız yukleyebılırmıyızHayır. Googlea "windows 8.1 torrent indir" diye arat birtane indir.
Flaş bellekde olur sen iso dosyası bul indir sonra gel beni bul.yardım içinhmm tmm bu işlem cd veya dvd kalınılması zorunlumu yanı bnlarsız yukleyebılırmıyız