94mustafa
Üye
900 TL ye kadar.
Herkese iyi akşamlar.Öncelikle arkadaşlar bundan 1- 2 hafta öncesine kadar NOKIA N8 kullanıcısıydım.Onu kardeşime verdim ve ondaki Samsung Galaxy Trend i aldım.Trend hiç hoşuma gitmedi ve değiştirme kararı aldım.Araştırdım ama bulamadım bir türlü istediğim telefonu ve sizin değerli görüşlerinizi almak istedim.Öncelikle ilk aklımdan geçen model GM Discovery iydi ama internette okuduğum bazı yorumlardan dolayı vazgeçtim.
Istediğim özellikler;
#Akıcı bir arayüz
#Iyi bir batarya süresi (en az bir buçuk gün)
#EDGE bağlantı hızı (ınternet benim için en önemli detaylardan)
#En az 1 GB RAM
#Ses kalitesi
#Çok üst düzey olmasada iyi bir işlemci
Sizden isteğim bana 900 TL ye kadar bu özellikleri içeren veya bu özelliklere yakın bir telefon önermeniz.Yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkürler.
Istediğim özellikler;
#Akıcı bir arayüz
#Iyi bir batarya süresi (en az bir buçuk gün)
#EDGE bağlantı hızı (ınternet benim için en önemli detaylardan)
#En az 1 GB RAM
#Ses kalitesi
#Çok üst düzey olmasada iyi bir işlemci
Sizden isteğim bana 900 TL ye kadar bu özellikleri içeren veya bu özelliklere yakın bir telefon önermeniz.Yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkürler.

sim kart takılıyor arama yapıyor. 8 mp kamera 3Gb ram 16 gb rom.
) hiç bekleme.
). Ekranı iyi değil. Kamerası da pek matah değil. Adreno 320 gpu iyi. Hafıza kartı takılıyor. Şarjı hiç 1.5 gün falan olmaz, mümkün değil. Kitkat güncellemesi alacak ya da aldı. Sonrasında güncelleme almaz xda'den custom romlarla devam edersin, istersen. SP'nin de sesi iyi değil.