Telefondan Biçimlendirip Dene Kartta Sorun OlabilirSd kart hatası veriyor her kapanışında acaba sd kartla ilgili olabilir mi ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
NSU İle Bi Yazılım At senSd kartı biçimlendirdim telefonun ustune hafif vurdummu gene kapatıyor kendini korumaya alıyor sanki ama sıktı artık her kapanış açılışında %5şarj yiyor
Bilmiyorumki Olmazsa Servise Ver Bi Durumu Güzelce Anlat İstersenAnlamadım gitti attım yazılım NSU ile 620 ye hala aynı elimde 1020 de var hiç bir sorun yok onda 620 lerde genel bir sorun olabilir mi pil yuvasıyla ilgili
Microsotfluk Bİşey Yok Whatsapp Çalişanlarımda SorunBaşka çare kalmadı whatsappta gitti telefon format yiyince. Microsoft dalga geçiyor artık 1 hafta oldu
Ne Demek Servise Güzelce Anlat Durumu Umarım Anlar Gerizekalılar Sorununu Çözerler Hayırlı GecelerTeşekkürler yardım için
Batarya Oraya Uyduğu Sürece Takarsın Ama Zaten 5J Orjinal Bataryası? Senin Kullandiğin Ne Ki? Zaten Kutudan Çıkan Batarya O Yani?Hocam bazı yabancı forum sitelerinde okudum 620 ye bl-5j batarya takmışlar 520 nin kullandığı ve daha uzun gidiyormuş mah yüksek olduğundan deneyen varmı forumda
Yanlişin Var Orjinal Bataryası 5J Olması Lazım 1.420 mA Ney HattaBl4j 620 nin bataryası
Allah ALlah :/ 5J Tak Bişey Olmaz Arkadaşimda Kullanıyor Sorun Yok Fazla Gider Ama Birebir Orjinal Bulursan Tak Yoksa Pek İşe YaramazYok hocam şimdi kontrol ettim Nokia nın sitesinden bl4j 1300 mah