HALF-LİFE 3 GELİYOR !!!

Sponsorlu Bağlantılar

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
    Konu Sahibi
HALF-LİFE 3 GELİYOR !!!
Valve beyin takımı üyesi ve Counter Strike serisinin yaratıcılarından Minh Le, Half Life 3 ve Left for Dead 3 hakkındaki müjdeyi verdi.
Half Life serisinin yaratıcılarından olan ve Counter Strike’ın ortaya çıkmasında büyük pay sahibi konumunda bulunan Minh Le, oyun dünyasının geleceği hakkındaki müjdeyi verdi. Ünlü programcıya göre, Half Life 3 ve Left for Dead 3, en geç 2015 yılının başında sahne alacak.

Le, “Oyunseverler hiç endişelenmesin. Yeni takımda yer almasam da, Half Life 3′e ait pek çok konsept ve görselle karşılaştım. Oyunseverlere söyleceğim şey, efsanevi serinin yeni yapımının çok kısa süre içinde hayat bulacağıdır.” açıklamasında bulundu.

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
gelsin torrenti düşer ama eski havayı vermez

-India-

-India-

Üye
resmi olarak biz half life 3 oyununu geliştiriyoruz demeden inanmam.o seviyeye getirdiler artık :) left 4 dead 3 çıkabilir de half life 3 çıkacağını zannetmiyorum

• Beğen
Tepkiler: kavr
007wolverine

007wolverine

Üye
resmi olarak biz half life 3 oyununu geliştiriyoruz demeden inanmam.o seviyeye getirdiler artık :) left 4 dead 3 çıkabilir de half life 3 çıkacağını zannetmiyorum
aynen ben de

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Adamlar dedikodulardan sonra biz half life 3 filan çıkarmayacağız demişlerdi, şimdi bunu mu diyorlar? yalan bence

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
eski half lifein tadını vermez bence