Tavsiye Telefonuma Taşınabilir batarya arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuma Taşınabilir batarya arıyorum
merhaba hocam nexus 5 icin tasınabilir batarya yada batarya kılıf arıyorum ama cok cesit var kafam karıstı nedir ne degildir alırken nelere dikkat etmem gerek tavsiyesi olan varmı kullanan varmı

3onur5

3onur5

Üye
merhaba hocam nexus 5 icin tasınabilir batarya yada batarya kılıf arıyorum ama cok cesit var kafam karıstı nedir ne degildir alırken nelere dikkat etmem gerek tavsiyesi olan varmı kullanan varmı

5000 MAH atlı taşınabilir şarj cihazı alma bende 2600mah ve 30.000mah var 2600 %50 dolduruyo 30.000 olanı daha sayamadım :D ama tabi bu tür cihazlar bataryayıda zamanla öldürüyo haberin olsun

0MG90

0MG90

Üye
Zarar verir bunlar bataryaya. Telefonu kullanırken neden onunla şarj edesin ki?

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Anladim o zaman el mahkum sarj aleti tasiycaz

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Zarar verir bunlar bataryaya. Telefonu kullanırken neden onunla şarj edesin ki?
Kapaliyken sarj etsek sorun olur mu? Bende nokianin kalem gibi olan 2000 mah sarj cihazindan alicam.

3onur5

3onur5

Üye
Kapaliyken sarj etsek sorun olur mu? Bende nokianin kalem gibi olan 2000 mah sarj cihazindan alicam.
düşük mili amperli (mah) şarj aleti almanı önermem bende 2600 var %50 yi cihaz kapalıyken 2 saatte doldurmuştu alıcaksan 5000 üstü al en azından fuller

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
düşük mili amperli (mah) şarj aleti almanı önermem bende 2600 var %50 yi cihaz kapalıyken 2 saatte doldurmuştu alıcaksan 5000 üstü al en azından fuller
Kaliteli markasi olan uciz fiyatli onerin varsa onerebilirsin sevinirim :)

3onur5

3onur5

Üye
Kaliteli markasi olan uciz fiyatli onerin varsa onerebilirsin sevinirim :)

bak şimdi kardeşim aldığım 2 cihazda çin malı ama gayet iyiler en azından bozulmadılar powerbankin şarjlı kılıfını kullandım daha önceleri oda gayet iyi bi marka limitin ne kadarsa tercihini ona göre yaparsın yada araştırır hoşuna gideni bulursun

0MG90

0MG90

Üye
bak şimdi kardeşim aldığım 2 cihazda çin malı ama gayet iyiler en azından bozulmadılar powerbankin şarjlı kılıfını kullandım daha önceleri oda gayet iyi bi marka limitin ne kadarsa tercihini ona göre yaparsın yada araştırır hoşuna gideni bulursun

Oha buna bu kadar para verilir mi? Aliexpress te daha ucuzları var.

Üst Alt