Tavsiye Kablolu interneti wiereless yapma?

Sponsorlu Bağlantılar

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
Kablolu interneti wiereless yapma?
Merhaba konu başlığındada dediğim gibi kablolu internetim var ve telefonumdan wifi ile internete erişmek istiyorum. Access point ve yeni kablosuz modemden başka çare varmıdır ?

ecel54

ecel54

Üye
bilgisayarında wifi varsa connectify uygulamasını kullanabilirsin

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
Wifi varmı bılmıyorum. Nerden bakabılırım ona ama bir deniyim onu ben

ecel54

ecel54

Üye
dizüstü ise vardır masaüstü ise yoktur

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
masaüstü malesef. Modem alıcam artık bulucam ucuzundan biryerde

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
wifi ethernet çeviriciler var fiyatlarını bilmiyorum ;)

ecel54

ecel54

Üye
küçük cihazlar var masaüstüne wifi özelliği sağlıyor onları kullanabilrisin

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
şimdi masaüstünden bağlanmak istiyorsan küçük araç gereçler var telefondan bağlanmak istiyorsan vede modemin wifi özelliği varsa modemin arayüzüne gitcen wfi arayüzüne gitmek için cmd açıp ipconfig komutunu girip orda varsayılan ağ geçidini öğren onu varsayılan tarayıcına yapıştır ve kullanıcı admin yaz şifreyi değiştirmediysen ona da ttnet veya admin yaz (ikisinden biri yani) modem rayüzünde kablosuza gel orda açık yap ve telden gir ama masaüstünde ne yapcağanı bilmiom dediğim gibi küçük araç gereçler var :)

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
şimdi masaüstünden bağlanmak istiyorsan küçük araç gereçler var telefondan bağlanmak istiyorsan vede modemin wifi özelliği varsa modemin arayüzüne gitcen wfi arayüzüne gitmek için cmd açıp ipconfig komutunu girip orda varsayılan ağ geçidini öğren onu varsayılan tarayıcına yapıştır ve kullanıcı admin yaz şifreyi değiştirmediysen ona da ttnet veya admin yaz (ikisinden biri yani) modem rayüzünde kablosuza gel orda açık yap ve telden gir ama masaüstünde ne yapcağanı bilmiom dediğim gibi küçük araç gereçler var :)
Açıklama için saol :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
4 Portlu modem alıcam ve 1 ethernet girişi olucak. Yani 2 modem kullanıcam. Kabloyu kablolu modeme bağlicam. Kablolu modemden çıkan internet kablosunuda kablosuz modeme bağlicam böylece internetim wifi kablosuz olucak. Ama pc ye internet kablosuyla bağlicam 1 tane porttan. Sordum bana böyle anlattı bilgisayarcı hatta Vatan computerdeki eleman. Doğrumudur bu ?

fk555897

fk555897

Üye
Bilgisayar da wi-fi varsa böyle birşey mümkün.

Sin007

Sin007

Üye
eternet girişli wifi var onu dene

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
Router modem alıcağımı söylediler. Bunu yazmayı unutmuştum. Masaustunden internet kablosuyla bağlanıcam Lan girişinden. Dizüstü ve telefonlarlada wifi ile bağlanıcam. Böyle işte.

szqn55

szqn55

Üye
sen usb wiffi al ben oyle yapıyorum tplink modem aldım usb li yazılımında softap mode var o seçili sorunsuz giriyorum

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
szqn55 tplink yada başka bir markadan almayı düşünüyorum 4 portlu. USB wifi nerden çıktı dahamı maliyeti düşük?

szqn55

szqn55

Üye
30 liraya aldım usb wifi flaş bellek gibi bişe çok basit

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
masaüstüne takıcam onu sonrada wifi ağımı oluşuyo noluyor biraz anlatırmısın :)

szqn55

szqn55

Üye
masaüstüne takcan zaten aynı wifi ağı buluyo istersen wifi dağıtıyo

szqn55

szqn55

Üye

• Beğen
Tepkiler: sekinardi
Takipçi Satın Al

Üst Alt