İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

burakcan42

Üye
onedrive a yedeklenmiş olabilir mi?

emz

emz

Üye
Beyler deneyen oldu mu hiç bir fikrim yok ama müzik uygulamasında liste oluşturduktan sonra birkaç kere kapatıp açık uygulamayı ama her seferinde listeyi kontrol edin bir süre sonra listedeki şarkılar kayboluyor. Mesela 30 şarkı seçmiştim şimdi 2 tane kalmış. Nasıl oluyor da listeden yok oluyor? Başka denk gelen oldu mu?

Telgrafla gönderildi.

amr36

Üye
Ben şu nokianın sitesinde bulunan flip cover kapaklardan arıyorum aga

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

alical33

alical33

Üye
1320 için var mı o 1520 ye var diye biliyorum en iyisi netten al sen

serinaga

serinaga

Üye
Cihaz pil tasarrufu modundaysa, uygulamayı açmadıkça bildirim gelmez.

Normal durumda olduğu halde gelmiyorsa (arkaplan görevlerinde de sorun yoksa) şebekeden veya whatsapp'tan kaynaklı bir sorun da olabilir.

En geç pazartesiye kadar whatsapp'ı mağazaya geri yüklerler diye tahmin ediyorum.

Gelecekten gönderildi.

Sorunu çözdüm Özgür, benzer sorunla karşılaşan varsa bilgilendirme olsun diye yazıyorum. Whatsapp'ta bildirim sorunu yaşayanlar telefona soft reset atsınlar, hiçbir bilgi kaybolmaz ( ses kısma + güç ) tuşlarına aynı anda 10-15 sn. basılı tutun, telefon resetlenecek, açılınca tüm bildirim ve ufak-tefek sorunlar düzeliyor ...
Şuan ne Whatsapp'ta ne de diğer bildirimlerde hiç sorun yok bende soft reset sonrası ...

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Arkadaşlar şu UNLOCK yöntemiyle paralı oyunları bedava yükleyebiliyormuyuz acaba L820

dakamon

dakamon

Üye
Vay arkadaş müzik güncellendikten sonra hiç girmemiştim yeni girdim bi baktım ki muziklerde surukleme çubuğu gelmiş şarkının istediğimiz yerine geçebiliyoruz :D bunu çok isteyenler vardı çok eleştirenler vardı gözleri aydın diyelim artık :)

Tost Makinası ile gönderildi.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Vay arkadaş müzik güncellendikten sonra hiç girmemiştim yeni girdim bi baktım ki muziklerde surukleme çubuğu gelmiş şarkının istediğimiz yerine geçebiliyoruz :D bunu çok isteyenler vardı çok eleştirenler vardı gözleri aydın diyelim artık :)

sen yine iyiysin ben 8.1 güncelleştirmesinden sonra şarja taktığımızda çıkan sesin değiştiğini yeni farkettim öğrencilik zor iş :D

dakamon

dakamon

Üye
sen yine iyiysin ben 8.1 güncelleştirmesinden sonra şarja taktığımızda çıkan sesin değiştiğini yeni farkettim öğrencilik zor iş :D

:D valla bakalım daha neleri farkedeceğiz fark etmediğimiz. Senin ki de benden de betermiş :D ama şu müzik dinlerken ses açma kapama tuşuna basınca ustten açılan kuçuk müzik ses ayar menusune bence yurutme çubuğu eklemeliler

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
:D valla bakalım daha neleri farkedeceğiz fark etmediğimiz. Senin ki de benden de betermiş :D ama şu müzik dinlerken ses açma kapama tuşuna basınca ustten açılan kuçuk müzik ses ayar menusune bence yurutme çubuğu eklemeliler

Hiç ihtiyaç duymadım ama güzel fikir gerçekten

• Beğen
Tepkiler: dakamon
dakamon

dakamon

Üye
Yahu bu wp ye acımasızca saldıranlar en başta şunu hiç görmüyorlar, kullanıcılarını en çok dinleyen ve istekler doğrultusunda gelişen başka bir sistem varmı? Bakın şu an Joe Belfiore tweet attı bu user voice varya onu yeniledik gerçekleştrilen talepler kaldırıldı ve yeni fikirlerinizi yazın diyor. Yani siz isteyin biz yapalım diyor adamlar. Ben şahsen tebrik ediyorum adamları. Umarım bu ozveriden vazgeçmezler çunku bu bizim için iyi bir şey. Umarım bide kısa zamanda daha çok buyuk işler yapabilirler. Cihaz çıkarmaktansa mevcut sistemin elini iyice güçlendirsinler

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
PureFood

PureFood

Üye
Evet e-posta geldi bana da Uservoice ile ilgili, önemsemedim.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Resmi Facebook uygulaması versinler sonra ne yaparlarsa yapsınlar.

enessrsy

enessrsy

Üye
Arkadaşlar bir ricam olacak whatsapp kullananlardan. Sessiz bir ortamda programı açıp telefonun hoparlör bölgesini kulağınıza yanaştırır mısınız? Bende whatsapp'a girdiğim an ciddi bir hışırtı oluyor hoparlörde çıkınca kesiliyor ses anında, arkadaşımın telefonunda da denedim aynısı oldu. Neden oluyor hiçbir fikrim yok..

• Beğen
Tepkiler: cemil baba

burakcan42

Üye
evet 8.2le bu sorun oluştu ama garip bir şekilde bende sıkıntı yok :D

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Arkadaşlar bir ricam olacak whatsapp kullananlardan. Sessiz bir ortamda programı açıp telefonun hoparlör bölgesini kulağınıza yanaştırır mısınız? Bende whatsapp'a girdiğim an ciddi bir hışırtı oluyor hoparlörde çıkınca kesiliyor ses anında, arkadaşımın telefonunda da denedim aynısı oldu. Neden oluyor hiçbir fikrim yok..

Aynı sorun bendede var sebebi ne olabilir acaba

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bu sorun değil bana kalırsa. Biliyorsunuz android ve iosta programdayken mesaj gelince bir ses geliyor. Onun kodlaması yapıldığı için hoparlor açık kalıyor olabilir

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

skynet

Üye
Sadece whatsapp değil bir çok uygulama oyunda o hışırtı sesini duyuyorum ben :D

• Beğen
Tepkiler: cemil baba
osmanmert94

osmanmert94

Üye
WhatsApp'tan haber var mı? Gelsin artık telefonu sıfırlayacağım sadece onun yüzünden sıfırlayamıyorum !

Üst Alt