redfoxqq
Üye
VK.com 3.6 Türkçe
VK rusların yaptığı ve birçok film ve mp3 ü bulabileceğiniz sosyal paylaşım sitesidir.Sitede Türkçe seçeneği var ama android uygulamasında yoktu.Uygulamayı türkçeye çevirdim.Ufak tefek çeviri hataları olabilir bunun için şimdiden özür dilerim...
Uygulama ile birçok filmi izleyebilir,yüklenmiş olan yerli ve yabancı dizileri izleyebilirsiniz.Ancak bu dizi ve filmleri bulurken zorlanabilirsiniz çünkü yükleyen kişiler video isimlerini doğru olarak yazmamışlar.
Bunun dışında istediğiniz hemen her müziği arayıp bulabileceğiniz bir uygulamadır.Online olarak müzik dinleyebilirsiniz.Uygulamanın kendi playeri var ve bu sayede siz diğer uygulamalarla uğraşırken bile arka planda müzik çalmaya devam eder...
Uygulama ile ilgili resimler:
Uygulama ile birçok filmi izleyebilir,yüklenmiş olan yerli ve yabancı dizileri izleyebilirsiniz.Ancak bu dizi ve filmleri bulurken zorlanabilirsiniz çünkü yükleyen kişiler video isimlerini doğru olarak yazmamışlar.
Bunun dışında istediğiniz hemen her müziği arayıp bulabileceğiniz bir uygulamadır.Online olarak müzik dinleyebilirsiniz.Uygulamanın kendi playeri var ve bu sayede siz diğer uygulamalarla uğraşırken bile arka planda müzik çalmaya devam eder...
Uygulama ile ilgili resimler:
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Eğer hatalar oluyosa bunun sebebi çevrilen yerin uygulamada nereye denk geldiğini göremeden çeviriyorum arada translate den de yardım alıyorum