dedenin yerine göz dikenin alnını karışlarım uleyyn ihtiyarla dede ortak ama :D
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap burakcan42' Alıntı: dedenin yerine göz dikenin alnını karışlarım uleyyn Genişletmek için tıkla ... ihtiyarla dede ortak ama
burakcan42' Alıntı: dedenin yerine göz dikenin alnını karışlarım uleyyn Genişletmek için tıkla ... ihtiyarla dede ortak ama
İhtiyar007 Üye muhammed4949' Alıntı: kendine ihtiyar diyon ama tamam o zaman dede diyim Genişletmek için tıkla ... Zıkkım de
muhammed4949' Alıntı: kendine ihtiyar diyon ama tamam o zaman dede diyim Genişletmek için tıkla ... Zıkkım de
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Zıkkım de Genişletmek için tıkla ... tamam ama zıkkım kelimesinden hoşlanacağını hiç sanmıyom
İhtiyar007' Alıntı: Zıkkım de Genişletmek için tıkla ... tamam ama zıkkım kelimesinden hoşlanacağını hiç sanmıyom
İhtiyar007 Üye muhammed4949' Alıntı: tamam ama zıkkım kelimesinden hoşlanacağını hiç sanmıyom Genişletmek için tıkla ...
muhammed4949' Alıntı: tamam ama zıkkım kelimesinden hoşlanacağını hiç sanmıyom Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... zıkkım kafanıza niye vuruyorsunuz
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... anladım zıkkım. zıkkım işleriniz nasıldır (zıkkımdan rahatsız olmuyon mu la)
İhtiyar007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... anladım zıkkım. zıkkım işleriniz nasıldır (zıkkımdan rahatsız olmuyon mu la)
İhtiyar007 Üye muhammed4949' Alıntı: anladım zıkkım. zıkkım işleriniz nasıldır (zıkkımdan rahatsız olmuyon mu la) Genişletmek için tıkla ... (sen olayı anlamadın )
muhammed4949' Alıntı: anladım zıkkım. zıkkım işleriniz nasıldır (zıkkımdan rahatsız olmuyon mu la) Genişletmek için tıkla ... (sen olayı anlamadın )
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: (sen olayı anlamadın ) Genişletmek için tıkla ... anlamaz olur muyum hiç anladım anladım zaten bilerek yapıyordum asıl sen olayı anlamadın
İhtiyar007' Alıntı: (sen olayı anlamadın ) Genişletmek için tıkla ... anlamaz olur muyum hiç anladım anladım zaten bilerek yapıyordum asıl sen olayı anlamadın
İhtiyar007 Üye muhammed4949' Alıntı: anlamaz olur muyum hiç anladım anladım zaten bilerek yapıyordum asıl sen olayı anlamadın Genişletmek için tıkla ...
muhammed4949' Alıntı: anlamaz olur muyum hiç anladım anladım zaten bilerek yapıyordum asıl sen olayı anlamadın Genişletmek için tıkla ...