Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aksiyongta 5 pc
Sponsorlu Bağlantılar
DaNq3rB0y
Üye
Konu Sahibi
gta 5 pc
facebookta dolaşırken gta5in sayfasında bu haberi gördüm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2014/04/12/ps4-xbox-one-pc-in-june/ june temmuzmu oluyor
fk555897
Üye
Temmuz gibi çıkar inşallah. Beklediğim tek oyun.
DaNq3rB0y
Üye
Konu Sahibi
aynen hocam bence günümüze kadar çıkmış en iyi oyun. Yine yapıyorsa rockstar yapıyor oyunları gerçekten mükemmel
___kaptan___
Üye
hadi hayırlısı
Tuna-TR
Üye
Bekliyoruz
Ccihat67
Üye
Bende çıkmasını bekliyorum ama benim pc kaldırmaz o yüzden bi laptop alırım
-India-
Üye
bu oyunun pcye çıkacağını zannetmiyorum.
çıksa bile ps4te oynadığın gta V ile pcdeki çok farklı olur
pcye çıkacak vede ps4ten çok daha güzel olacak merak etme
-India-
Üye
ps4ten daha güzel olacak kısmına katılmıyorum. 2015 civarı çıkacağı yazıyor bir sürü iddia var ama resmi açıklama gelmeden umutlanmayın derim. biraz half life 3 meselesine dönüyor iş, göreceğiz bakalım neler olacak
burakcan42
Üye
pcye sürekli yamalar çıkacaktır. gorsellik çok gelişecektir. ayrıca ps4 1080p ye kadar desteklerken pc 4k yı geçebiliyor.
çok pislik bir oyun aslında kültür olarak hiç uymuyor bize. 1-2 videosunu izledikten sonra nefret ettim sırf cinsellik üzerine kurulu bir oyun. Oyun zaten amerika dışında sansürlü yanlış bilmiyorsam çoğu sahnesini değiştirip piyasaya sürdüler.herkes aynı şeyden hoşalanacak değil. size de saygı duyuyorum tabi. benim için;
1-gta san andreas
2- GTA IV
3- Gta vice city
5'i oynayacağımı zannetmiyorum
redfoxqq
Üye
June haziran oluyo
Bay H
Üye
Haziran yazıyor ancak sanmıyorum ki yeni nesil konsollardan parayı kaldırmadan oyunu bilgisayar için sunsunlar.
DaNq3rB0y
Üye
Konu Sahibi
bence 3ünüde aynı anda sunacaklar kazandılar kazanacaklarını zaten kaç kişide ps4 xboxone var çoğu kişi ps3 xbox360 kullanıyor
çok pislik bir oyun aslında kültür olarak hiç uymuyor bize. 1-2 videosunu izledikten sonra nefret ettim sırf cinsellik üzerine kurulu bir oyun. Oyun zaten amerika dışında sansürlü yanlış bilmiyorsam çoğu sahnesini değiştirip piyasaya sürdüler.herkes aynı şeyden hoşalanacak değil. size de saygı duyuyorum tabi. benim için;
1-gta san andreas
2- GTA IV
3- Gta vice city
tamam kultur olarak uymuyor ama oyun oynuyorsun sonuçta. oyun da +18 etiketiyle çıkıyor. 18 yaşından sonra da oyun sonrası ideoloji karmaşası yaşayacaksak yazıklar olsun bize