marist
Üye
Kitkat güncelleme sonrası
Merhabalar arkadaşlar. Kitkat güncellemesini yaptıktan sonra radyo vardı gitti. Bir sürü uygulama eksikliği olmuş menüde. Telefonun yazılım bilgilerinde TR yerine SEA yazıyordu yani Singapur malıydı. Radyo vardı önce ama güncelleme yaptıktan sonra gitti ve SEA yerine TR geldi. Birinci sorum radyoyu geri getirme şansım var mı ?
Bir başka konuda; güncellemeyi yaptıktan sonra Hava Durumu widgetinde Hava Temasını indirmek için tıklayın diyor
Tıklıyorum karşıma bu çıkıyor ;
Evet diyorum güncelleme merkezine geliyor. Ordada hiç birşey yok. Bu sorun sadece hava durumunda olmuyor. Defter adlı uygulamada da çıkıyor ;
Quick Translatorde , On-Screen Telefonda da oluyor bunun sebebi nedir bunu nasıl halledebilirim ?
Bana Lg Pc Suitten yükseltme hatalarını geri yükle demeyin. Çünkü onuda yaptım.
Bir başka sorum ; Güncelleme merkezinde Tüy,Kutup Ayısı, Küçük Prens ws. uygulamalar var bunlar ne Ayarlar>Uygulamalarda gözüküyor nede Menüde ve güncellemede olmuyor. Nedir bunlar acaba ?
Bir başka konuda; güncellemeyi yaptıktan sonra Hava Durumu widgetinde Hava Temasını indirmek için tıklayın diyor
Tıklıyorum karşıma bu çıkıyor ;
Evet diyorum güncelleme merkezine geliyor. Ordada hiç birşey yok. Bu sorun sadece hava durumunda olmuyor. Defter adlı uygulamada da çıkıyor ;
Quick Translatorde , On-Screen Telefonda da oluyor bunun sebebi nedir bunu nasıl halledebilirim ?
Bana Lg Pc Suitten yükseltme hatalarını geri yükle demeyin. Çünkü onuda yaptım.
Bir başka sorum ; Güncelleme merkezinde Tüy,Kutup Ayısı, Küçük Prens ws. uygulamalar var bunlar ne Ayarlar>Uygulamalarda gözüküyor nede Menüde ve güncellemede olmuyor. Nedir bunlar acaba ?