Motorola Atrix 4G [Kernel 3.1.10] Olympus (Atrix 4G) Kernel Port Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

frdgngr

frdgngr

Üye
ben bir sıkıntı göremedim
şarjı şubat karneline göre daha iyi
odak düzelmiş flaşh çalışıyor
oyun performansı iyi ( doom 3 denedim bir tek ) ısınma fazla değil
tangoda kamera ters :)
olmuş gibi

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
bitmiş yani :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
güzel :)

• Beğen
Tepkiler: frdgngr
sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
Tangoda kamera ters şarj iyi,kamera iyi.oyun performansı iyi her şey iyi :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
şarjı ne kadar gidiyor :)

frdgngr

frdgngr

Üye
Nasıl söylesem kullanımım doğrultusunda eskiden günde iki kez şarja bağlıyordum şimdi bir kez şarj yetiyor :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
baya yetiyo yani :Do kadar iyimi pili

teoz

Üye
Ben son kerneli yüklediğimde wifi açılmıyor artık. Eski kernele dönsemde aynı sorun oluyor. Sizde de var mı ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
umarım biter :)

• Beğen
Tepkiler: teoz

teoz

Üye
Tesekkur ederim gözümden kaçmış olmalı :)

bilkurdu1

bilkurdu1

Üye
Ben son kerneli yüklediğimde wifi açılmıyor artık. Eski kernele dönsemde aynı sorun oluyor. Sizde de var mı ?
Wifinin calismamasinin sebebi rom da yer olmamasi karnel flash larken rom da (sistem )de yeterince yer olsun titanium backup la bakabilirsin ne kadar yer olduğunu (programi actiginda ilk ekranda görünür ) gereksiz programlari sildinmi (sistem) sorunun hallolur.

sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
ya bu tangodaki ters kamera işini düzeltirler mi ya görüntülü konusma işkence oluyor :D diğer kalan her şey iyi bir de şu pil göstergesi %100 dolmuyor ya batarya kalibrayonu yapınca kes,n düzeliyor mu ? Ya da başkabir yolu var mı gıcık oluyorum %100 olmayınca

Fatic

Fatic

Üye
atrix battery fix ile %100 oluyor ama hızlı şarj bittiği için pek fazla %100de kalmıyor :close_tema:

sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
atrix battery fix ile %100 oluyor ama hızlı şarj bittiği için pek fazla %100de kalmıyor :close_tema:
nasıl yapcam ben onu reis olsun kalmasn sark doldugunda o%100ü görmek ıstıyrm :D

Fatic

Fatic

Üye
şu adresten direk indiriyorsun apk doyasını kuruyorsun sonra açınca root yetkisi istiyor veriyorsun sonra run fixe basıyorsun karşına çıkan ekranda restarta basıyorsun ve %100 oluyor sakın o ekranda reboota basma tel reset atıyor.

sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
şu adresten direk indiriyorsun apk doyasını kuruyorsun sonra açınca root yetkisi istiyor veriyorsun sonra run fixe basıyorsun karşına çıkan ekranda restarta basıyorsun ve %100 oluyor sakın o ekranda reboota basma tel reset atıyor.
peki bu bataryama zarar vermez demi yine aynı süre gider batarya cunku son kernelden cok memnunum rahatlıkla 1 gun cıkıyor da ? batarya ömrüne her hangi bir zararı var mı ?