Öneri pc gorntu yok

Sponsorlu Bağlantılar

THEKANS

THEKANS

Üye
    Konu Sahibi
pc gorntu yok
mrb arkadaslar ben bilgisayari temizliyim dedim anakart soktum kasayi iyice temizledim sonra herseyi taktim ekrana goruntu gelmiyor bu arada sistemim

pentium d 3.00ghz
ram 2gb ddr2
gigabyte es2l mothboard
230-280 psu
7600 gs nvidea sonic gpuanakart yanmis olabilirmi cunku ayni sey basima tek gelmiyor bir kere pc res atti sonra acilmadi ayni sey oldu anakart degisti... ram cikardim otmuyor anakart hoperler bagli

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
ramde sorun yoksa anakart yanmıştır

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
mrb arkadaslar ben bilgisayari temizliyim dedim anakart soktum kasayi iyice temizledim sonra herseyi taktim ekrana goruntu gelmiyor bu arada sistemim

pentium d 3.00ghz
ram 2gb ddr2
gigabyte es2l mothboard
230-280 psu
7600 gs nvidea sonic gpuanakart yanmis olabilirmi cunku ayni sey basima tek gelmiyor bir kere pc res atti sonra acilmadi ayni sey oldu anakart degisti... ram cikardim otmuyor anakart hoperler bagli
İşlemciyi Kontrol Et. "Termal Macunu" Yenile. :oke:

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
İşlemciyi Kontrol Et. "Termal Macunu" Yenile. :oke:
snde herşeye termal macun öneriyorsun işlemci ısınsa pc kasar görüntü vermemek gibi birşey yapmazpcnin parçalarından biri yanmıştır başka bi pc al ramlerı dene ekran kartını dene işlemciyi dene olmazsa anakart yanmış

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
bilgisayara elektrik gidiyor mu

THEKANS

THEKANS

Üye
    Konu Sahibi
kardesim noob deilim kart veya ram veya islemci yanca pc oter
bilgisayara elektrik gidiyor mu
isi ciddiye alinbuyuk ihtimalle anakart yanmis bana bu sisteme gore anakart bularmisin pentium d 3.00ghz
ram 2gb ddr2
230-280 psu
7600 gs nvidea sonic gpu
isi ciddiye alinbuyuk ihtimalle anakart yanmis bana bu sisteme gore anakart bularmisin pentium d 3.00ghz lga 775
ram 2gb ddr2
230-280 psu
7600 gs nvidea sonic gpu
ramde sorun yoksa anakart yanmıştır
saol anakart yanmis

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
isi ciddiye alinbuyuk ihtimalle anakart yanmis bana bu sisteme gore anakart bularmisin pentium d 3.00ghz
ram 2gb ddr2
230-280 psu
7600 gs nvidea sonic gpu
saol anakart yanmis
ne marka anakart alacaksın şimdi birde bnce anakart yerine pcyi sıfıdan yapabilirsin birşey sürekli anakart yakıyor çünkü önceden de başına gelmiş

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
kardeşim ciddi ye alıyorum zaten pc düğmesine bastığında tepki veriyor mu yani anakarta elektrik gidiyor mu fanlar dönüyor mu

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
snde herşeye termal macun öneriyorsun işlemci ısınsa pc kasar görüntü vermemek gibi birşey yapmazpcnin parçalarından biri yanmıştır başka bi pc al ramlerı dene ekran kartını dene işlemciyi dene olmazsa anakart yanmış
Pc de termal macun olmassa pc acilmaz pc sistemlerinde en cok islemci isinir.

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
  • Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan