Haber PES SERİSİNİ AYNI KLAVYEDEN OYNAMA

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
PES SERİSİNİ AYNI KLAVYEDEN OYNAMA
Arkadaşlar pes serisini aynı klavyeden oynatan bir program var adı PPJoy bilenleriniz mutlaka vardır da yine de bilmeyenlere yazdım.Program genelde 32bitte çalışıyor bu yüzden 32bit kullananlar internette aratırsa bulur 64 bitciler buyrun :D Hadi yanınıza birini alın ve kol istemeyen pesin tadını çıkarın.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
pesi ya da fifayı klavye ile oynayanları anlamakta güçlük çekiyorum. ön yargılarını yıksalar bi kolla oynasalar o zaman oyundan kat be kat zevk alacaklar klavyede yapamadıkları özgürlüğü hareketleri yapacaklar ama işte... :D

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
pesi ya da fifayı klavye ile oynayanları anlamakta güçlük çekiyorum. ön yargılarını yıksalar bi kolla oynasalar o zaman oyundan kat be kat zevk alacaklar klavyede yapamadıkları özgürlüğü hareketleri yapacaklar ama işte... :D
Oyun kolu almayı zorsunan biz üşengeçler :D

RecepKayaTR

RecepKayaTR

Üye
En rahatı konsol yaaa klavye artık bana kullanışlı gelmiyor Futbol oyunlarında

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
En rahatı konsol yaaa klavye artık bana kullanışlı gelmiyor Futbol oyunlarında
Siz de haklısınız ama benim bulunduğum ilçede kaliteli hiç yok en iyisi 15 tl 2 hafta dayandı hor kullanmamama rağmen :(

RecepKayaTR

RecepKayaTR

Üye
Siz de haklısınız ama benim bulunduğum ilçede kaliteli hiç yok en iyisi 15 tl 2 hafta dayandı hor kullanmamama rağmen :(
2 kişi bi klavyede oynamakta zor olur ama ben blur oynuyordum aynı klavyeden 2 kişi çok zor oluyor pesi fifayı düşünemiyorum

Üst Alt