Telefon Tavsiyesi (ACİL) Hangi Telefon arkadaşlar ?

Sponsorlu Bağlantılar

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
(ACİL) Hangi Telefon arkadaşlar ?
Merhaba arkadaşlar yakın bir zamanda inşallah yeni telefon alıcam. Fakat Bütçe Kısıtlı
Bütçe:800 TL
Sizden telefon önermenizi istiycem arkadaşlar fakat Discovery Ve S3 mini olmasın

Aklımdaki Telefon Şuan Bu;
Samsung Galaxy Grand Neo (750 TL)

Başka fikirleri olan ?

4un6si

4un6si

Üye
moto g

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
Hoşuma gitmiyor o telefon kardeşim sağolda şimdi gittigidiyorda xperia ion'a baktım 718 TL. Bide Grand Neo Var hangisi ?

4un6si

4un6si

Üye
xperia ion 2012 telefonu pek önermem . eğer çin menşeili telefonlar senin için sorun omayacaksa zoppo nun ürünlerine bak .htc desire 500 var ona bakabilirsin.dark evo p60 var .prestigionun modelleri var .

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
Çin telefonlarda merağım yok :D sağolasın,samsunglardan alıcam heralde

admgj

Üye
iyi akşamlar arkadaşlar sizde bir tavsiye isteyeceğim telim 603 nokia ama artık bende şu symbian ı bırakmak istiyorum arkadaşta s4 mini mi yoksa normalimi var bilmiyorum ama satacağm paraya sıkıştım diyodu 1000 lira fiyat dedi fakat ben takas önereceğm oda telsiz kalmak istemiyodu size sorayım dedim üstü kaç para önereyim veya peşin derse kaç diyeyim şimdiden teşekkürler

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
iyi akşamlar arkadaşlar sizde bir tavsiye isteyeceğim telim 603 nokia ama artık bende şu symbian ı bırakmak istiyorum arkadaşta s4 mini mi yoksa normalimi var bilmiyorum ama satacağm paraya sıkıştım diyodu 1000 lira fiyat dedi fakat ben takas önereceğm oda telsiz kalmak istemiyodu size sorayım dedim üstü kaç para önereyim veya peşin derse kaç diyeyim şimdiden teşekkürler
s4 mini şuan 960 TL falan, S4 1.500 TL. Nokia 603 279 TL. 150 falan eder senin o telefon bence

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

S4 mini 2.ele 1000 lira mı diyor?!

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ishak388

ishak388

Üye
xperia ion özellikler imzamda yazıyor

Invoke

Invoke

Üye
En mantıklısı Moto G.

ya da Nexus 4 al.

admgj

Üye
çok teşekkürler cevabınız için şimdi ben 500 tl para ve teli vermeyi düşünüyordum öylemi yapayım

No Name Dev

No Name Dev

Üye
Nexus4

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
nexus 4 ne kadar acaba ? link atarmısınız, satın alma linki

No Name Dev

No Name Dev

Üye
900 tl biliyorum

admgj

Üye
evet s4 e 1000 tl dedi 2.el bu ve minisimi yoksa normalimi bilmiyorum yalnız ne yapmamı önerirsiniz peki şimdi

yusuf1998x

Üye
s4 ise ve temiz ise 1000 tl ye olabilir kendi telefonunuda verirsin 800 lira para verirsin. Ama s4 mini ise zaten sıfırı 900 tl. S4 mini ise alma

nexus 4 bu ama bence sıfır bir telefon al