Uygulama Uygulamaya özel internet kesme!

Sponsorlu Bağlantılar

trksh_fth

trksh_fth

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamaya özel internet kesme!
Merhaba arkadaşlar ben örneğin whatsapp ya da facebook gibi uygulamaların belli zamanlarda internetini kapatmak istiyorum ama diğer internet kullanan uygulamaların interneti kesilmesin bunu yapabilecek herhangi bir uygulama var mı? Telefonum s4 ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

kfahaa

kfahaa

Üye
Merhaba arkadaşlar ben örneğin whatsapp ya da facebook gibi uygulamaların belli zamanlarda internetini kapatmak istiyorum ama diğer internet kullanan uygulamaların interneti kesilmesin bunu yapabilecek herhangi bir uygulama var mı? Telefonum s4 ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
:no: yok.

vips

vips

Üye
Aslında var ama senin istediğin kadar detaylı ayarları olanı bulman zor. Marketteki Firewall uygulamalarını incele. Uygulama bazlı yasaklama yapabilen bir çok firewall var. İstediğin uygulamalara interneti yasaklayabiliyorsun. Ama zaman ayarlı olan var mı araştırmak lazım. Olmadı kendin açar kapatırsın. Ayrıca çoğu root yetkisi ister. Root olmadan da işimi yaparım diyen de var ama denemek lazım. Bana pek mantıklı gelmedi.

Ben DroidWall tavsiye ederim. Mobiwol root istemem diyor bir de ona bak.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Android Freewall pro uygulamasini yukle ben daha once kullanmistim. Mobil veride iken kullandigim birkac uygulama haric diger uygulamalarin internetini engelliyordum ve mobil veriyi kullanan daha az uygulama oldugu icin internet hizlaniyordu.

mntsfth

mntsfth

Kapalı Hesap
Android Freewall pro uygulamasini yukle ben daha once kullanmistim. Mobil veride iken kullandigim birkac uygulama haric diger uygulamalarin internetini engelliyordum ve mobil veriyi kullanan daha az uygulama oldugu icin internet hizlaniyordu.

Bunun Türkçe olanı yok değil mi ?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Bunun Türkçe olanı yok değil mi ?

Bilmiyorum kardesim azcik ingilizce bilgin varsa kullanabilirsin zaten karmasik degil uygulama.

mntsfth

mntsfth

Kapalı Hesap

Çok karışık inşallah telefon bozulmaz.

Kutucukları seçtik.
Kaldırmak için nereye basıyoruz
Çok karışık inşallah telefon bozulmaz.

Kutucukları seçtik.
Kaldırmak için nereye basıyoruz

Türkçe olanı buldum.

@Samizel Destan sana da teşekkürler.
İyi geceler