Moto G [Çift Sim] [Official] Cyanogenmod 11 for Moto G

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
olum orjinale dönme varya

jkr80

jkr80

Üye
Sıkıntı yok zaten yorumlarda calisacagini söylüyordu :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
çok değil mi :)

jkr80

jkr80

Üye
Bismillah daha yenilerde uyandım :)bu arada suan farkettıgım şu bataryası cok ıyı oldu :D 1 saat ekran suresı ve %11 batarya gıttı :)

ekran suresi diyorum yanı sureklı nette ıdım %11 gıtmesı bence cok ıyı kendı kullanımıma gore :)

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
tamam :)

kawasakiii

Üye
Ben 2 aydir kullaniom cm11 telefon harika bir hal aldi . acilirken 30 saniye bi kasma var bide arkadasin dedigi gibi aramalarda ufak sorunlar var.tek eksik özelligi dock menüyü özellestiremiyorum ve ana ekrqndaki klasor sayisi azaltilip artirqlamiyor ama ben cok memnun kaldim tavsiye ederim kernel ne demek oluo bu arada :) he bide bir kere cöltü oda benim yüzümden bi laumcheri yanlis yukledim flaslanmasi gerwkiomus ondan coktu şarjı. Da oynamassam. Aksama ℅ 80 kalio

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Nightly yükle onda o sorunlar yok :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Çaymında geri dönüyorum stok çok sıktı beni :P

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Çaymın ne la

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

kawasakiii

Üye
Dedigin gibi nightly yukleyince o sorunda ortadan kalkti artik kasmiyor peki baska cift hat destekleyen rom varmi biliomusunuz

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Dedigin gibi nightly yukleyince o sorunda ortadan kalkti artik kasmiyor peki baska cift hat destekleyen rom varmi biliomusunuz
Var var boş bi vakitte konularını açarım gerçi ilyas da açarda uyuşukluk yapıyo :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
İyi oldu sana :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
nenamark testi kac

Üst Alt