Laptop Windows Başlatılıyor da Kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

caps6

caps6

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Windows Başlatılıyor da Kalıyor
Laptop açıldıktan sonra windows başlatılıyor yazısında kalıyor ne yapsam açılmadı aç kapat yaptıktan sonra başlangıç onarma çıkıyor saatlerce bekliyorum onarım için sonra kendini kapatıyor format atınca da belli bir süre sonra tekrar aynı sorun çıkıyor.

messevim

messevim

Üye
Laptop açıldıktan sonra windows başlatılıyor yazısında kalıyor ne yapsam açılmadı aç kapat yaptıktan sonra başlangıç onarma çıkıyor saatlerce bekliyorum onarım için sonra kendini kapatıyor format atınca da belli bir süre sonra tekrar aynı sorun çıkıyor.
Marka ve modeli nedir bilgisayarınızın ?

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
sorun Ram'den kaynaklanıyor olabilir. veya HDD'den bir ara bndede öle oluyordu HDD Değiştirince Sorun Çözüdü :oke:

Son düzenleme:
caps6

caps6

Üye
    Konu Sahibi
sorun Ram'den kaynaklanıyor olabilir. veya HDD'den bir ara bndede öle oluyordu HDD Değiştirince Sorun Çözüdü :oke:
ramleri ayrı ayrı takıp denemiştim sonrada başka bir ram denedim sorun düzelmedi farklı bir hdd denemeyi düşünüyorum şöyle bir sorun var laptop da recovery özelliği var formatla felan uğraşmıyorum başka bir hdd windows 7 farklı sürüm yada windows 8 kursam recovery özelliği kaybolur mu ? bu nedenle deneyemedim
Marka ve modeli nedir bilgisayarınızın ?
lenovo z

ishak388

ishak388

Üye
hdd girişlerinde arıza vardır,hdd girişleri sağlammı bak ,ben yumruk atarak hdd yi kırdım :D oradan biliyom

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
ramleri ayrı ayrı takıp denemiştim sonrada başka bir ram denedim sorun düzelmedi farklı bir hdd denemeyi düşünüyorum şöyle bir sorun var laptop da recovery özelliği var formatla felan uğraşmıyorum başka bir hdd windows 7 farklı sürüm yada windows 8 kursam recovery özelliği kaybolur mu ? bu nedenle deneyemedim
lenovo z
sorun %199,9 HDD kaynaklanıyor gibi :oke:

caps6

caps6

Üye
    Konu Sahibi
farklı bir hdd deneyecemde recovery sorun olur mu

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
sorun fan dan da olabilir hdd den de olabilir servise vermeni tavsiye ederim

caps6

caps6

Üye
    Konu Sahibi
fanda sorun olacağını zannetmiyorum yeni değişti en son çare servis

dayannight

dayannight

Üye
sorun ramlerde gibi gözükmüyor ama belli olmaz mavi ekran crash dump hatası oldu mu? bende de windows başlatılıyorda kalma ve crash dump hatası vardı hdd yi değiştirdim sorun düzeldi fakat eski hdd yi harddisk kutusuyla sorunsuzca kullanabiliyorum dosya akatarımında felan sorun yok. Acaba kendiliğinden mi düzeldi yoksa farklı bir windows yüklediğimden mi düzeldi bilemiyorum.

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
İlk Olarak "HDD"yi Anakarta Bağla. Sonra Pc ye format at. Format atmazsan uyumsuzluk sorunu yaşayabilir.
Başka Bir "HDD"ile yapıcaksın tabi bunu. :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt