Karşılaştırma g2 mi not 3 neo mu

Sponsorlu Bağlantılar

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi
g2 mi not 3 neo mu
arkadaşlar fiyata bakmazsak hangisi daha hızlı ve işlevseldir. hangisi daha uzun süre güncelleme alır. bi yorum yapar mısınız.

messevim

messevim

Üye
Güncelleme konusunda iki firma da sabıkalı. Ben g2 yi öneririm

messevim

messevim

Üye
bişey sorucam hocam bu 16 gb larda hafıza sıkıntısı yaşıyomusun ?
Kesinlikle evet. Alacaksan 32 GB al. Ben almadan önce zaten oyun oynamam dedim ama telefon şimdi oyun dolu. İnsan tutamıyor kendini.

• Beğen
Tepkiler: kaantalha

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle evet. Alacaksan 32 GB al. Ben almadan önce zaten oyun oynamam dedim ama telefon şimdi oyun dolu. İnsan tutamıyor kendini.
ozaman aradaki farkı vericez mecbur eyvallah hocam sağolasın

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
3onur5

3onur5

Üye
neo +32 gb microSD ile olayı çözebilirsin yada daha ucuza getirmek istiyosan note 2 ile note3 neo arasında fazla bi fark yok dış görünüm dışında note2+64 gb microSD alabilirsin

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi
neo +32 gb microSD ile olayı çözebilirsin yada daha ucuza getirmek istiyosan note 2 ile note3 neo arasında fazla bi fark yok dış görünüm dışında note2+64 gb microSD alabilirsin
hocam yani neo daha mı iyi diyosunuz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Neo 8.6mm note 2 ise 9.4mm
neo 162gr note 2 183gr
Qualcom 1.9ghz neo
exynos 1.6ghz note 2
bu durumda her türlü neo galip geliyor.
Fakat işin içinde g2 olduğu için G2 genişletilemez (sd kart yok) batarya olarak note 3 neo daha iyi g2 13 mp neo 8mp g2 daha iyi incelik ve hafiflikte g2 daha iyi.Ama çok önemli noktadırki S-PEN var bende kullanıyorum gerçekten çoğu şeyi kolaylaştırıyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ayrıca G2 işlemcisi daha iyi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ikiside 2Gb ram eklemeyi unutmuşum

3onur5

3onur5

Üye
hocam yani neo daha mı iyi diyosunuz
G2de hafiza sikintisi cekebilirsin ama g2 daha ustun telefon 32gb sini alirsan bi problem kalmaz ucuza getirmek istersen note2+32veya64gb microSD al derim

MaxipmaN

Üye
Neo 8.6mm note 2 ise 9.4mm
neo 162gr note 2 183gr
Qualcom 1.9ghz neo
exynos 1.6ghz note 2
bu durumda her türlü neo galip geliyor.
Fakat işin içinde g2 olduğu için G2 genişletilemez (sd kart yok) batarya olarak note 3 neo daha iyi g2 13 mp neo 8mp g2 daha iyi incelik ve hafiflikte g2 daha iyi.Ama çok önemli noktadırki S-PEN var bende kullanıyorum gerçekten çoğu şeyi kolaylaştırıyor.
Note2 ile neo arasindaki fark 500tl

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
3onur5

3onur5

Üye
Note2 ile neo arasindaki fark 500tl
Note 3 neo note 3 e parasi yetmeyip egosu yuksek olan insanlarin kensini tatmin edebilmesi icin aldigi bi tel yani ben bunun icin yapildigina inaniyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Note 3 neo note 3 e parasi yetmeyip egosu yuksek olan insanlarin kensini tatmin edebilmesi icin aldigi bi tel yani ben bunun icin yapildigina inaniyorum :D
200 lira veremeyen biri telefonu bi tarafıni yırtarak aldıgı anlamina gelir :D

sasua42

sasua42

Üye
Lg g2 daha hizli ve batarya olarak daha performansli

Invoke

Invoke

Üye

Aynen.

İkisi arasında tartışmaya bile gerek yok, G2. Çok açık.

MaxipmaN

Üye
500 tl fark olabilir biri kıyaslama yapıyor bende özelliklerini sayıyorum bu işlemciyi görmemek gerektiği anlamına gelmez.
değmez demek istemiştim bütçesi daha düşük olan note2 ya da direkt note3 alınmalı iki gündür bi atar var forumda bakalım kime patlıycam
Aynen.

İkisi arasında tartışmaya bile gerek yok, G2. Çok açık.
hafıza kartı girişi olmadığı için yanaşmadım belki de hata ettim

sasua42

sasua42

Üye
değmez demek istemiştim bütçesi daha düşük olan note2 ya da direkt note3 alınmalı iki gündür bi atar var forumda bakalım kime patlıycam
hafıza kartı girişi olmadığı için yanaşmadım belki de hata ettim
32 gb hayli hayli yetiyor

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

Üst Alt