Güncelleme konusunda iki firma da sabıkalı. Ben g2 yi öneririm
Kesinlikle evet. Alacaksan 32 GB al. Ben almadan önce zaten oyun oynamam dedim ama telefon şimdi oyun dolu. İnsan tutamıyor kendini.bişey sorucam hocam bu 16 gb larda hafıza sıkıntısı yaşıyomusun ?
ozaman aradaki farkı vericez mecbur eyvallah hocam sağolasınKesinlikle evet. Alacaksan 32 GB al. Ben almadan önce zaten oyun oynamam dedim ama telefon şimdi oyun dolu. İnsan tutamıyor kendini.
hocam yani neo daha mı iyi diyosunuzneo +32 gb microSD ile olayı çözebilirsin yada daha ucuza getirmek istiyosan note 2 ile note3 neo arasında fazla bi fark yok dış görünüm dışında note2+64 gb microSD alabilirsin
G2de hafiza sikintisi cekebilirsin ama g2 daha ustun telefon 32gb sini alirsan bi problem kalmaz ucuza getirmek istersen note2+32veya64gb microSD al derimhocam yani neo daha mı iyi diyosunuz
Note2 ile neo arasindaki fark 500tlNeo 8.6mm note 2 ise 9.4mm
neo 162gr note 2 183gr
Qualcom 1.9ghz neo
exynos 1.6ghz note 2
bu durumda her türlü neo galip geliyor.
Fakat işin içinde g2 olduğu için G2 genişletilemez (sd kart yok) batarya olarak note 3 neo daha iyi g2 13 mp neo 8mp g2 daha iyi incelik ve hafiflikte g2 daha iyi.Ama çok önemli noktadırki S-PEN var bende kullanıyorum gerçekten çoğu şeyi kolaylaştırıyor.
Note 3 neo note 3 e parasi yetmeyip egosu yuksek olan insanlarin kensini tatmin edebilmesi icin aldigi bi tel yani ben bunun icin yapildigina inaniyorumNote2 ile neo arasindaki fark 500tl

200 lira veremeyen biri telefonu bi tarafıni yırtarak aldıgı anlamina gelirNote 3 neo note 3 e parasi yetmeyip egosu yuksek olan insanlarin kensini tatmin edebilmesi icin aldigi bi tel yani ben bunun icin yapildigina inaniyorum![]()

500 tl fark olabilir biri kıyaslama yapıyor bende özelliklerini sayıyorum bu işlemciyi görmemek gerektiği anlamına gelmez.Note2 ile neo arasindaki fark 500tl
Note 3 neo note 3 e parasi yetmeyip egosu yuksek olan insanlarin kensini tatmin edebilmesi icin aldigi bi tel yani ben bunun icin yapildigina inaniyorum![]()
değmez demek istemiştim bütçesi daha düşük olan note2 ya da direkt note3 alınmalı iki gündür bi atar var forumda bakalım kime patlıycam500 tl fark olabilir biri kıyaslama yapıyor bende özelliklerini sayıyorum bu işlemciyi görmemek gerektiği anlamına gelmez.
hafıza kartı girişi olmadığı için yanaşmadım belki de hata ettimAynen.
İkisi arasında tartışmaya bile gerek yok, G2. Çok açık.
32 gb hayli hayli yetiyordeğmez demek istemiştim bütçesi daha düşük olan note2 ya da direkt note3 alınmalı iki gündür bi atar var forumda bakalım kime patlıycam
hafıza kartı girişi olmadığı için yanaşmadım belki de hata ettim
ocakta 1800falandı sanırım 500tl daha çıkaramadım zaten note3 alırdım onu alıcağıma olmadı sağlık olsun32 gb hayli hayli yetiyor