5 :perde: Hadi bakalım. :ehe
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Sen biliyon mu ihtiyar perde olayını? Genişletmek için tıkla ... Perde olayını biliyorum ama perdeyi nasıl kapatıyorduk onu unuttum. 5
-qarapapaq-' Alıntı: Sen biliyon mu ihtiyar perde olayını? Genişletmek için tıkla ... Perde olayını biliyorum ama perdeyi nasıl kapatıyorduk onu unuttum. 5
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: 5 Hadi bakalım. Genişletmek için tıkla ... sen ne ara 5'e kadar düştün. 6
Invoke Üye İhtiyar007' Alıntı: Perde olayını biliyorum ama perdeyi nasıl kapatıyorduk onu unuttum. Genişletmek için tıkla ... Sen, benden eski değilsin. Ne ayak? Boş ver, Gökçen abi kapatır.
İhtiyar007' Alıntı: Perde olayını biliyorum ama perdeyi nasıl kapatıyorduk onu unuttum. Genişletmek için tıkla ... Sen, benden eski değilsin. Ne ayak? Boş ver, Gökçen abi kapatır.
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Sen, benden eski değilsin. Ne ayak? Boş ver, Gökçen abi kapatır. Genişletmek için tıkla ... Ondan kopya ederim artık kapatmayı
-qarapapaq-' Alıntı: Sen, benden eski değilsin. Ne ayak? Boş ver, Gökçen abi kapatır. Genişletmek için tıkla ... Ondan kopya ederim artık kapatmayı
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: 4 Genişletmek için tıkla ... Az kaldı 4 -qarapapaq-' Alıntı: Tabloyu tapatalktta göremiyorum ama Ankarada birazdan okunur. Hatta vakit girdi bile. Genişletmek için tıkla ... Okunmaya başladı.
OttomaN TigeR' Alıntı: 4 Genişletmek için tıkla ... Az kaldı 4 -qarapapaq-' Alıntı: Tabloyu tapatalktta göremiyorum ama Ankarada birazdan okunur. Hatta vakit girdi bile. Genişletmek için tıkla ... Okunmaya başladı.
TurboCall Üye -qarapapaq-' Alıntı: Tabloyu tapatalktta göremiyorum ama Ankarada birazdan okunur. Hatta vakit girdi bile. Genişletmek için tıkla ... İzmir 5.49 diyor, açıkcası utanarak söylüyorum namaz kılmıyorum ama kılanların kabul olsun.
-qarapapaq-' Alıntı: Tabloyu tapatalktta göremiyorum ama Ankarada birazdan okunur. Hatta vakit girdi bile. Genişletmek için tıkla ... İzmir 5.49 diyor, açıkcası utanarak söylüyorum namaz kılmıyorum ama kılanların kabul olsun.
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hadi kapat reis şu perdeyi. Genişletmek için tıkla ... Öyle yazınca konuya mühür vuruyor 3
-qarapapaq-' Alıntı: Hadi kapat reis şu perdeyi. Genişletmek için tıkla ... Öyle yazınca konuya mühür vuruyor 3