İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

ykd96

ykd96

Üye
Satın almış olduğunuz hak elinizden alınamaz. Yapılırsa dava yolu açılır fakat yine de verilen hak geri alınmaz. Apple satın aldığı için HTC yeni cihazlarına ekleyemez. Apple'a güzel bir miktar öderse ekleyebilirde :)

Hayırlısı olsun :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

acoustic

acoustic

Üye
Telefonuma an itibariyle bi güncelleme geldi ? Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama indiriliyor yavaş yavaş buradan bilgi aktaracağım...

acoustic

acoustic

Üye
Konuyu sonradan gördüm evet o güncelleme :)

ykd96

ykd96

Üye
Konuyu sonradan gördüm evet o güncelleme :)
heyecan yapmıştım ya htc sonunda özel güncelleme çıkarıyor diye neyse :)bu arada beyler htc de cortana deneyen oldumu ?hard reset sonrası sd kart okumuyor bi daha atıcam -_-hard reset sonrası düzeldi :)

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
Arkadaşlar yakında telefon almaya düşünüyorum. Aklımda LG L70 , Nokia Lumia 630 ve HTC WP8X var. HTC almamı önerir misiniz ve neden ?

ykd96

ykd96

Üye
Lumia serisinin üst seviyelerinden almicaksan htc almanı öneririm. Tasarım bakımından gayet hoş. Htc 8S kullanıyorum gayet hoş güzel. Lumia serisindeki telefonların çoğunun tasarımı hoşuma gitmiyor htcnin tasrımı daha hoş

fk555897

fk555897

Üye
Lumia serisinin üst seviyelerinden almicaksan htc almanı öneririm. Tasarım bakımından gayet hoş. Htc 8S kullanıyorum gayet hoş güzel. Lumia serisindeki telefonların çoğunun tasarımı hoşuma gitmiyor htcnin tasrımı daha hoş

Tasarım kişilere göre değişir. Ben de Nokia Lumia'ları seviyorum.

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar yakında telefon almaya düşünüyorum. Aklımda LG L70 , Nokia Lumia 630 ve HTC WP8X var. HTC almamı önerir misiniz ve neden ?
8X ile 630'u aynı kefeye koyma derim. 8X güzel cihaz ama piyasası kullananı falan yok denecek kadar az.

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
tasarımı iyi görünüyor ne kadar güncelleme alır 8x ?

ykd96

ykd96

Üye
Tasarım kişilere göre değişir. Ben de Nokia Lumia'ları seviyorum.
Soruyu soran arkadaş lumia 630 dan bahsetmiş. Ben 630 ve lumia ların bazılarının tasarımlarını sevmediğimi söyledim yoksa bende mesela lumia 930 un tasarımını seviyorum.
Microsoft veriyor güncellemeyi bildiğim kadarıyla.
htc firması 8.1 den sonra kendi güncellemelerini yapacağını belirtmişti bir arkadaşa gönderdiği mailde yanlış hatırlamıyorsam.

• Beğen
Tepkiler: fk555897
fk555897

fk555897

Üye
Soruyu soran arkadaş lumia 630 dan bahsetmiş. Ben 630 ve lumia ların bazılarının tasarımlarını sevmediğimi söyledim yoksa bende mesela lumia 930 un tasarımını seviyorum.

htc firması 8.1 den sonra kendi güncellemelerini yapacağını belirtmişti bir arkadaşa gönderdiği mailde yanlış hatırlamıyorsam.
Bende 925 ve 930 haricinde sevmedim.

• Beğen
Tepkiler: ykd96
evarietyw

evarietyw

Üye
Htc ler tam sürümü ne zaman alacak bilgisi olan varmı biz genelde erken alıyorduk

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
One m8 for wp gelir mi dersiniz söylenti vardı

dakamon

dakamon

Üye
One m8 for wp gelir mi dersiniz söylenti vardı
Bence gelmez m8 gibi bir telefon tasarımına sahip telefonlarının satışına darbe vurmasından çekinirler. Şöyle düşünün biri var wp ye ilgi duyuyor ama m8 in de tasarımına hayran kalıyor. E sen şimdi bu adama wp8 libir m8 yapmış olsan hali hazırda ürettiğin androidli m8 leri satamayacaksın o yüzden wp platformuna m7 tipinde gelir ama m8 tipinde geleceğini düşünmüyorum. Hatta m7 tipinde bile gelmeyebilir. Çünkü m7 tipinde geleceği söyleniyordu hiç gelemdi. Wp nin diğer platformları ciddi anlamda kendisine çekmesi için önemsetmesi için yüzde dilimini şu an kinin en az 5 puan daha üzerine çıkartması lazım.

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ama sensation XL. Titan wp olarak geldi ve gs S3 . Wp ativ s olarak geldi. Şimdi S4 wp se olarak var

altunordu52

Üye
Selamın aleykum. Htc wp8x siyahla aranızdayım arkadaşlar :)

R.A.M

R.A.M

Üye
Beyler bize ne zaman gelecek tam surum bilginiz varmı?

Üst Alt