Sistem uygulamaları (Allah rizasi için biriniz yardım etsin)

Sponsorlu Bağlantılar

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Kardeş odex uygulamaları silersen böyle oluyo. Geri yuklemen icin tek yok stock rom. Ben touchwiz i silmiştim mesela. Telefon bi daha açılmamıştı :D
Odex dışında system/app icindeki diger uygulamalaria ugrasabilirsin ;) ama odex sıkıntı. Galiba uygulama android sistemine dogrudan baglı ya da gomulu oluyo tam anlamadım ben de

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet Young için ne adamakıllı rom ne de düzgün root konusu var.Rom atıp kullanırım diyodum yok ortada.
Radyo olmuyor demekki :hmmm
Yardımım dokunduğuna sevindim :)

Yine de Allah razı olsun.
Başka telefonlarda denemeye devam edeceğim :)

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Kardeş odex uygulamaları silersen böyle oluyo. Geri yuklemen icin tek yok stock rom. Ben touchwiz i silmiştim mesela. Telefon bi daha açılmamıştı :D
Odex dışında system/app icindeki diger uygulamalaria ugrasabilirsin ;) ama odex sıkıntı. Galiba uygulama android sistemine dogrudan baglı ya da gomulu oluyo tam anlamadım ben de
Direk roma gömülü :oke:
Sen de yapacağını yapmışsın touchwizi silmek :D :D
Yine de Allah razı olsun.
Başka telefonlarda denemeye devam edeceğim :)
Kolay gelsin sana :anlas:

• Beğen
Tepkiler: fthmnts
redfoxqq

redfoxqq

Üye
Direk roma gömülü :oke:
Sen de yapacağını yapmışsın touchwizi silmek :D :D
Forumda çılgının biri touchwiz 5 paylaşmıştı ben de gaza gelip sistemdekini siler onu yuklerim dedim :D işler pek istediğim gibi gitmedi. Bu arada Stock rom atmayı arıyosan anlatayım istersen?

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Zaten odex dosyasını sildiğimden şüphe ediyorum çünkü görünmüyor sistem de

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Forumda çılgının biri touchwiz 5 paylaşmıştı ben de gaza gelip sistemdekini siler onu yuklerim dedim :D işler pek istediğim gibi gitmedi. Bu arada Stock rom atmayı arıyosan anlatayım istersen?

At bakalım inşallah yaparım

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Zaten odex dosyasını sildiğimden şüphe ediyorum çünkü görünmüyor sistem de
Bro stock rom cevabını yanls kisiye yazmsm :D neyse . Stock rom atmayı bilmiyorsan yardm ederim

Sin007

Sin007

Üye
Iyi kontrol ed karfesim

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Hacı etsen sevinirim âmâ foruma paylaşmışlar.
Baktım da çok karışık

Usta şu an şarj bitti.
Sen yaz ben 30-35 dakika sonra sana dönerim
1-Bilgisayara odin 3.07 yukle
2-Telefonun driverları yukle
3-bu linkten stock romu indir ve zipten klasore cıkar.
4-telefonu kapat ve ses kısma + ev tusu + acma tuslarına basarak download modda aç. Orda devam etmek icin ses acmaya bi kez daha bas.Bilgisayarda odin açıkken telefonu usb ile bilgisayara bağla.
5-odinde com: yazan yer sarı renkli olduysa devam ediyoruz.odinde "pda" olan yere tıklayıp zipten cıkardıgın yere git ve sonunda "pda" olan dosyayı sec."phone" olan kısma tıklayıp zipten cıkardıgın dosyalara gidip "modem" yazanı sec. "Csc" olan yere tıklayıp aynı sekilde dosyalardan "csc" olanı sec.
6-Start a tıkla. 2-3dk icinde dosyalar telefona aktarılacak ve islem bitince telefon reset atıp yeniden baslayacak.telefon ilk acıldıgında dil kısmına girip turkceyi sec. Bu kadar...

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
1-Bilgisayara odin 3.07 yukle
2-Telefonun driverları yukle
3-bu linkten stock romu indir ve zipten klasore cıkar.
4-telefonu kapat ve ses kısma + ev tusu + acma tuslarına basarak download modda aç. Orda devam etmek icin ses acmaya bi kez daha bas.Bilgisayarda odin açıkken telefonu usb ile bilgisayara bağla.
5-odinde com: yazan yer sarı renkli olduysa devam ediyoruz.odinde "pda" olan yere tıklayıp zipten cıkardıgın yere git ve sonunda "pda" olan dosyayı sec."phone" olan kısma tıklayıp zipten cıkardıgın dosyalara gidip "modem" yazanı sec. "Csc" olan yere tıklayıp aynı sekilde dosyalardan "csc" olanı sec.
6-Start a tıkla. 2-3dk icinde dosyalar telefona aktarılacak ve islem bitince telefon reset atıp yeniden baslayacak.telefon ilk acıldıgında dil kısmına girip turkceyi sec. Bu kadar...

Usta verdiğin sitede birşey yok..
Neyse boşver kardeş yapamıyorum..

Zaten sabahtan beri aynı işlemleri yapmaya çalıştım âmâ beceremedim.

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Usta verdiğin sitede birşey yok..
Neyse boşver kardeş yapamıyorum..

Zaten sabahtan beri aynı işlemleri yapmaya çalıştım âmâ beceremedim.
Link çalışıyo. Emin misin birşey olmadıgına? O sitede stock ron dosyası vardı.

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Link çalışıyo. Emin misin birşey olmadıgına? O sitede stock ron dosyası vardı.

Beyaz sayfa geliyor mediafre yada upfileye atsan süper olur

Kardeş rica etsem resimli anlatabilir misin ?
Vallahi kafa basmıyor :((

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Beyaz sayfa geliyor mediafre yada upfileye atsan süper olur

Kardeş rica etsem resimli anlatabilir misin ?
Vallahi kafa basmıyor :((
Mobildeyim ben de :( yapabileceklerim sınırlı. O dosyayı telefona indirip tekrar upload etmek saatler alır herhalde. İntetnetten arastır biraz. Kolay iş. Gözünde büyütme o kadar :D

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
neyse bosver.sagol kardeş

Üst Alt