Tebrikler. Kedinin sefiesi kazandı desenize :ehe
OnurYurdakul Üye Teşekkürler Arkadaşlar minoo' Alıntı: Demek gerçekten oy verirken kişiye değil avatara bakmışlar. Bu güzel bir şey. Genişletmek için tıkla ... Niye Bizi Adamdan Saymıyon mu
Teşekkürler Arkadaşlar minoo' Alıntı: Demek gerçekten oy verirken kişiye değil avatara bakmışlar. Bu güzel bir şey. Genişletmek için tıkla ... Niye Bizi Adamdan Saymıyon mu
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: Tebrikler ama benim oy verdiğim kişi listede yok? Genişletmek için tıkla ... Bana mı verdin la yoksa? Banlanmıştım ben.
0MG90' Alıntı: Tebrikler ama benim oy verdiğim kişi listede yok? Genişletmek için tıkla ... Bana mı verdin la yoksa? Banlanmıştım ben.
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bana mı verdin la yoksa? Banlanmıştım ben. Genişletmek için tıkla ... Söyleyebiliyoz mu? Bende ban attırdım kimse oy vermemiş
-qarapapaq-' Alıntı: Bana mı verdin la yoksa? Banlanmıştım ben. Genişletmek için tıkla ... Söyleyebiliyoz mu? Bende ban attırdım kimse oy vermemiş
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: Söyleyebiliyoz mu? Bende ban attırdım kimse oy vermemiş Genişletmek için tıkla ... Söyle la nolacak? Banlandıysan elenmişsindir, yarışmadan.
0MG90' Alıntı: Söyleyebiliyoz mu? Bende ban attırdım kimse oy vermemiş Genişletmek için tıkla ... Söyle la nolacak? Banlandıysan elenmişsindir, yarışmadan.
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Söyle la nolacak? Banlandıysan elenmişsindir, yarışmadan. Genişletmek için tıkla ... @bLnmz yok listede. Öyle bir şey yok ama kurallarda haksızlık
-qarapapaq-' Alıntı: Söyle la nolacak? Banlandıysan elenmişsindir, yarışmadan. Genişletmek için tıkla ... @bLnmz yok listede. Öyle bir şey yok ama kurallarda haksızlık
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: @bLnmz yok listede. Öyle bir şey yok ama kurallarda haksızlık Genişletmek için tıkla ... Belki banlandığın için senin oyun sayılmıyordur.
0MG90' Alıntı: @bLnmz yok listede. Öyle bir şey yok ama kurallarda haksızlık Genişletmek için tıkla ... Belki banlandığın için senin oyun sayılmıyordur.
minoo Üye Konu Sahibi Yarışma sürecinde banlı durumda olanların aldıkları oylar da, verdiği oylar da geçersizdir.
TeknoÖmer Üye Oğuzhan' Alıntı: Yarışma varmış haberim yok. Neyse bir dahaki sefere artık. Tebrikler kazanan bey. Genişletmek için tıkla ... Ben de şimdi öğrendim. Kazanan arkadaşı tanımıyorum ana tebrikler.
Oğuzhan' Alıntı: Yarışma varmış haberim yok. Neyse bir dahaki sefere artık. Tebrikler kazanan bey. Genişletmek için tıkla ... Ben de şimdi öğrendim. Kazanan arkadaşı tanımıyorum ana tebrikler.
OnurYurdakul Üye Teşekkür Ederim Arkadaşlar Bende Keyfi Girmiştim 2 hafta sonra haberim olu kazandığımdan