yalnız bunlar mobil sitelerinin kısayolu. Uygulama diye sevinmiştim bir ara.
Hocam eline sağlık, ancak ekşideki alttaki menünün şeffaf olması çok anlamsız, arka plan gri olduğu için şeffaflıktan dolayı hiçbir şey göremiyorum. Aslında duzeltilse güzel olur. Bir de açılışta Windows Phone logosu yerine ekşi sozluk logosu falan koysan ? Ya da ekşi sozluk Windows Phone uygulamadına hoş geldiniz tarzı bir şeyler de olabilir.
önce bakınız verilecek kısımı normal yaz hocam, sonra üstüne çift tıklayıp yazıyı seç sonra bakınız'a tıklaEkşi de bakınız verilmiyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Evet hocam, android'de en çok indirilen ekşi uygulaması yine aynı bu şekilde.
Haklısınız yazılar okunmuyor. Logo işi aklımda vardı, zaman bulunca bir şeyler ayarlamaya çalışacağım. Bir sonraki güncelleştirmeye bu ikisini de düzeltmiş olurum. İlginiz için teşekkürler.
Takipteyim hocam, mağazadan beş yıldızı verdim![]()
İki.duzeltme de gayet iyi olmuş, herhalde başka yapacak bir şey kalmadı uygulamaya ?Sagol hocam,güncelleme geldi bakabilirsin.

Evet hocam, android'de en çok indirilen ekşi uygulaması yine aynı bu şekilde.
aynen kardeşim katılıyorum. Bugün mağazada bir çok türk geliştiricinin populer websitelerinin aynı şekiilde web kısayollarını uygulamada diye yayınlamışlar. Emin ol isyan ediyorum bende senin gibi.Hevesinizi kırmak istemem ama wp platformunda en hazzetmediğim şey bu. Mobil siteye kısayol ekleyip uygulama diye sunmak. Bunu bankalar da yapıyor hatta koskoca Microsoft bile yaptı ilk youtube uygulaması ile. Orada Google'ın Wp platformunun gelişimini engelleme çabasının sonucu vardı o ayrı bir konu. Gerçekten uygulama sanıp indirdim, hevesim kursağımda kaldı resmen. Bunu indirip kullanmakla internet explorer'da sayfayı açıp "başlangıç ekranına sabitle" deyip ana ekrandaki kısayolu kullanmak arasında ne fark var? Aslında fark var. Söylediğim yöntemle bu uygulamanın splash screen'ini beklemeden daha çabuk girersiniz siteye. "Android'de en çok indirlen uygulama da bu şekilde" demek bence yanıltıcı bir bilgi. Bizler wp'ye gökten zembille inmedik. Yıllardır android, ios kullanıyoruz. Android'dekiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasını görme imkanınız oldu mu bilmiyorum. Gerçek bir uygulama o şekilde olur. Ha "çok biliyorsan sen yap" diyen çıkabilir. Saygı duyarım ama öyle bir iddiam yok. Ama bu içimden geçenleri söylemeyeceğim anlamına gelmez. Kırıcı ya da baltalayıcı olmak istemiyorum, uygulama geliştiriciliğinde bundan sonraki adımlarınızda yürekten başarılar dilerim.
önce bakınız verilecek kısımı normal yaz hocam, sonra üstüne çift tıklayıp yazıyı seç sonra bakınız'a tıkla
Sayfa geçişleri sırasında en yukarıya şu tarz birşey eklemeyi düşünüyorum ;İki.duzeltme de gayet iyi olmuş, herhalde başka yapacak bir şey kalmadı uygulamaya ?![]()
Diğer sözlükler ekşiye göre nispeten daha hızlı, ekşinin reklamları ağırlaştırıyor biraz maalesef. İlerleyen günlerde açılışı biraz daha hızlandırmak için ne yapabileceğime bir bakacağım genede.Guncellemeyle açılış iyi olmuşta sanki biraz çok bekletiyor be :/
Hevesinizi kırmak istemem ama wp platformunda en hazzetmediğim şey bu. Mobil siteye kısayol ekleyip uygulama diye sunmak. Bunu bankalar da yapıyor hatta koskoca Microsoft bile yaptı ilk youtube uygulaması ile. Orada Google'ın Wp platformunun gelişimini engelleme çabasının sonucu vardı o ayrı bir konu. Gerçekten uygulama sanıp indirdim, hevesim kursağımda kaldı resmen. Bunu indirip kullanmakla internet explorer'da sayfayı açıp "başlangıç ekranına sabitle" deyip ana ekrandaki kısayolu kullanmak arasında ne fark var? Aslında fark var. Söylediğim yöntemle bu uygulamanın splash screen'ini beklemeden daha çabuk girersiniz siteye. "Android'de en çok indirlen uygulama da bu şekilde" demek bence yanıltıcı bir bilgi. Bizler wp'ye gökten zembille inmedik. Yıllardır android, ios kullanıyoruz. Android'dekiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasını görme imkanınız oldu mu bilmiyorum. Gerçek bir uygulama o şekilde olur. Ha "çok biliyorsan sen yap" diyen çıkabilir. Saygı duyarım ama öyle bir iddiam yok. Ama bu içimden geçenleri söylemeyeceğim anlamına gelmez. Kırıcı ya da baltalayıcı olmak istemiyorum, uygulama geliştiriciliğinde bundan sonraki adımlarınızda yürekten başarılar dilerim.
Dostum şöyle bir geliştirme daha yapabilirsin; internet bağlantısı yokken giriş ekranında kalıyor uygulama. Onun yerine kuçuk bir uyarı penceresi ile internet bağlantısı yok gibisinden bir ileti çıkarabilirsin..Sayfa geçişleri sırasında en yukarıya şu tarz birşey eklemeyi düşünüyorum ;
Diğer sözlükler ekşiye göre nispeten daha hızlı, ekşinin reklamları ağırlaştırıyor biraz maalesef. İlerleyen günlerde açılışı biraz daha hızlandırmak için ne yapabileceğime bir bakacağım genede.
Sizin görüşünüz, saygı duyarım. Bence markette böyle uygulamalar olmasında fayda var hiç değilse Windows Phone gibi gelişmekte olan bir pazar için. Herkesin arası teknolojiyle çok iyi değil, internet sayfalarının sabitlenebileceğini bilmiyor olabilir ya da uygulama şeklinde aşağıdaki bar olmadan daha hoşuna gidiyordur. Markete bu sözlükler için bakanlar hiç değilse komple boş görmeyecekler. Ben övünmüyorum bu uygulamalarla, tabiki bir Ekşin kadar başarılı değil , ancak gene de bazı kullanıcılar için faydalı olabileceğini düşünüyorum.
Guncellemeyle açılış iyi olmuşta sanki biraz çok bekletiyor be :/
Dostum şöyle bir geliştirme daha yapabilirsin; internet bağlantısı yokken giriş ekranında kalıyor uygulama. Onun yerine kuçuk bir uyarı penceresi ile internet bağlantısı yok gibisinden bir ileti çıkarabilirsin..