Tavsiye 920 2. Kattan Düştü Kasa içinde ses var

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Şu foruma kafayı çekipde girmeyin , neymiş daha önce telefonları camdan aşağıya atmış 5S e birşey olmamış. Sen kafayı neyle buluyorsun biliyorum ama 5s 1 metreden yere düşse 2 ye ayrılıyor.

Hiçbir dokunmatik telefon 2 kat yükseklikten asfalta düşünce sağlam kalmaz , 3310 bile hasar görür.
zaten kimse 5s e birşey olmadı demedi. 5s ile beraber test için attım bişi olmadı dedi, yani kendi telefonu için dedi, yani lumia için dedi, 5s in akıbetini yazmamış burda :) ama ben biliyorum :islik

• Beğen
Tepkiler: merlin19

fraps34

Üye
arkadaş i5s ile l920 sağlamlık testi yapıyor. i5s arkadaşının, iddiaya giriyor var mısın yok musun diye :) arkadaş varım deyince ikisini de atıyor aşağı. sonrası malum :) arkadaşı 5s paramparça olunca gidip 920 alıyor.
diye hatırlıyorum hikayeni, yanılıyor muyum?? :) @merlin19
Millet evine ekmek götürme ve kirasını ödeme derdinde bunlar ise karşılaştırma yapmak için camdan milyarlık telefonları atıyorlar. İşte Türkiyemden manzaralar...

• Beğen
Tepkiler: skynet ve okinro
merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Şu foruma kafayı çekipde girmeyin , neymiş daha önce telefonları camdan aşağıya atmış 5S e birşey olmamış. Sen kafayı neyle buluyorsun biliyorum ama 5s 1 metreden yere düşse 2 ye ayrılıyor.

Hiçbir dokunmatik telefon 2 kat yükseklikten asfalta düşünce sağlam kalmaz , 3310 bile hasar görür.
Şimdi hocam yaklaşık 2 yılı devirdik lumia 920 ile çok iddaya girdim eğerki iphonen varsa ve lumia 920 ile çekişecek durumdaysan adres iste senlede 2. kattan atalım hatta derin dondurucuya koyalım ben idda ile iphone 5s ile lumia 920 yi aynı camdan attım ve iphone 5s param parça oldu onu idda ile attım zoruma gitmez kırılsada bu sefer elimden kaydı ve düştü şanslıyım ki sağlam bir cihaz kullanıyorum benle iddaya girmek istiyorsan boş lafı bırakacaksın icraat yapacaksın :D çok adamı rezil ettim bu konuda telefonuma güveniyorum bak 8 aylık çocuğum var ve çocuk annesinin lumia 925 ini değilde inadına benim 920 yi alıp sağa sola vuruyor hiç çekinmeden telefonu 8 aylık bebenin eline veriyorum sıkıyorsa siz htclerinizi iphonelerinizi lg lerinizi samsunglarınızı verin bakın sonunda ne oluyor :D sonuçta 8 aylık bebek yere koyup sürtüyor üzerine çıkıyor masalara vuruyor elinden atıyor yani ben işkence çektiriyorum ama benim kız telefona resmen kök söktürüyor :D sıkıntı yok telefona güveniyorum
zaten kimse 5s e birşey olmadı demedi. 5s ile beraber test için attım bişi olmadı dedi, yani kendi telefonu için dedi, yani lumia için dedi, 5s in akıbetini yazmamış burda :) ama ben biliyorum :islik
O iphoneli genç benim hanımın yeğeni şimdi koyubir Lumiacı :D iphone görünce kaçıyor :D nede olsa 3 bin tlsi camdan atladı param parça oldu :D
Millet evine ekmek götürme ve kirasını ödeme derdinde bunlar ise karşılaştırma yapmak için camdan milyarlık telefonları atıyorlar. İşte Türkiyemden manzaralar...
valla hocam evimi 6 sene önce aldım kira derdim yok allaha şükür işimde var gücümde konu şu hala anlamıyorsunuz markaya güven cebindeki cihaza güven elindekinin neler yapabileceğini bilmek bunlar senin bilmediğin şeyler yani daha cihazımda tek çizik yok işin garibi de bu benim kadar bir cihaza işkence yapsaydın helede iphone samsung htc lg gibi cihazlara bence 2 yılda 300 cihaz değiştirirdin :D daha 3 yıl kullanırım ben bu canavarı :DO bir Ağır işgence görmüş Telefon ve 2 yıllık :D

Üst Alt