Tavsiye 920 2. Kattan Düştü Kasa içinde ses var

Sponsorlu Bağlantılar

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
920 2. Kattan Düştü Kasa içinde ses var
Arkadaşlar Dün gece Mutfak camında sigara içerken telefonla oynuyordum elimden kaydı 2. kattan aşağı kaldırıma düştü daha öncede ben iphone 5s ile beraber camdan atmıştım asvalta hiçbirşey yoktu şimdi kasada yani iç aksamda salladığımda çok az bir ses geliyor servise yollasammı acaba? kasada ve ekranda her hangi bir çizik yok ama sadece dedğim gibi çok az bir ses var oda salladığımda geliyor.

tanyyy

Üye
o tarz bir ses tüm 920'lerde var diye biliyorum kamera ile ilgili bir olay. Salladım bende de ses geliyor şuan :thumbup:

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
o zaman sıkıntı yapacak bir durum yok yani :D isteyerek çok camlardan attım çok derin dondurucuya koydum ama istemeyerek düşürünce ağrıma gidiyor :D acaba bişiy oldumu diye neyse bunuda kazasız kırıksız çiziksiz atlattık

luckysleven

luckysleven

Üye
bir aralar chip denen değişik derginin elemanları işi gücü bırakıp güzel dünyamızla uzay ararsındaki katmanların birinden 920 yi atmışlardı sonra açtılar telefonu çalışıyordu falan seninkine de bir şey olmamıştır kanımca batarya oynuyordur içeride : )

esokmen

esokmen

Üye
Baya saglammis :D

ArMaGeDdOn_87

Üye
Nokia nın akıllı telefonlarda zaten 2 konuda üstünlüğü var,biri sağlamlık diğeride kamera

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Sen telefon kullanma bence camdan attım ne ya :d 5s bulsam kullanmaya kıyamam

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: br1903
beats

beats

Üye
Batarya sallanıyor odur da çok fantastiksin bunu da bil. :)

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
iphone 5 s düşseydi zaten şimdi yerden parçalarını toplamakla meşgul oluyor olacaktın :kıskıs: :ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sallamayınca ses gelmiyorsa sıkıntı yok

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
2. kattan düştü ve sen ses yapmasından mı şikayetçisin :)

• Beğen
Tepkiler: heathrow
kahraman333333

kahraman333333

Üye
ses normal bendede oluyor benimkide otobüsün demirine çarpmıştı ayakta giderken

My-sQLL

My-sQLL

Üye
sigara zararlıdır derlerdi de inanmazdım :D :D

• Beğen
Tepkiler: br1903, merlin19 ve ogzhnoTr
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar Dün gece Mutfak camında sigara içerken telefonla oynuyordum elimden kaydı 2. kattan aşağı kaldırıma düştü daha öncede ben iphone 5s ile beraber camdan atmıştım asvalta hiçbirşey yoktu şimdi kasada yani iç aksamda salladığımda çok az bir ses geliyor servise yollasammı acaba? kasada ve ekranda her hangi bir çizik yok ama sadece dedğim gibi çok az bir ses var oda salladığımda geliyor.
Hocam yanlış anlamayında ıphone 5s ile beraber camdan atmıştım cümlesi nasıl bir kafa yapısıdır ya yani insan kıyamaz ki bilerek attıysanız eğer.:kıskıs: Ama o ses muhabbeti çok öncedende bir konuda konuşulmuştu 920 lerde olan bir muhabbet yani bir düşme sonucu filan oluşan değil hocam telefonun kendisinde var ses gelmesi :good:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Hocam yanlış anlamayında ıphone 5s ile beraber camdan atmıştım cümlesi nasıl bir kafa yapısıdır ya yani insan kıyamaz ki bilerek attıysanız eğer.:kıskıs: Ama o ses muhabbeti çok öncedende bir konuda konuşulmuştu 920 lerde olan bir muhabbet yani bir düşme sonucu filan oluşan değil hocam telefonun kendisinde var ses gelmesi :good:
arkadaş i5s ile l920 sağlamlık testi yapıyor. i5s arkadaşının, iddiaya giriyor var mısın yok musun diye :) arkadaş varım deyince ikisini de atıyor aşağı. sonrası malum :) arkadaşı 5s paramparça olunca gidip 920 alıyor.
diye hatırlıyorum hikayeni, yanılıyor muyum?? :) @merlin19

• Beğen
Tepkiler: merlin19

evensan

Üye
Biz 3310u camdan atamıyoz adam denemek için ip5si camdan atıyor .s.s

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

fraps34

Üye
Şu foruma kafayı çekipde girmeyin , neymiş daha önce telefonları camdan aşağıya atmış 5S e birşey olmamış. Sen kafayı neyle buluyorsun biliyorum ama 5s 1 metreden yere düşse 2 ye ayrılıyor.

Hiçbir dokunmatik telefon 2 kat yükseklikten asfalta düşünce sağlam kalmaz , 3310 bile hasar görür.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Nokia 3310'un Torunları Sonuçta

fk555897

fk555897

Üye
Servise gönder ne olur ne olmaz.

Üst Alt