Haber Elveda Ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
csll

csll

Üye
hiç fark yok donanım olarak 520 daha önde gözüküyor ama değil.

İphone 5s te çift çekirdek ama snapdragon 801 le kapışıyor bazen yazılımda çok önemli donanımın iyi çalışabilmesi için iphone ve ios çok ayrı Bi dünya wp ile kıyaslanması için wp nin biraz daha yol alması lazım

Hesap makinası ile gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5s te çift çekirdek ama snapdragon 801 le kapışıyor bazen yazılımda çok önemli donanımın iyi çalışabilmesi için iphone ve ios çok ayrı Bi dünya wp ile kıyaslanması için wp nin biraz daha yol alması lazım

Hesap makinası ile gönderildi.
bende onu diyorum işte ya yaptığı salaklık yetmiyormuş gibi birde üste çıkmaya çalışıyorlar tamı tamına 15 gündür sistemde yaşadığım bir hatayı online ingilizce olarak bildiriyorum konuşuyoruz satın aldığım uygulamayı 4 kere satın aldım istunt 2 toplam 24tl diğer satın aldığım uygulamarda tekrar satın al diyor nasıl bir sistem yapmışlar nasıl çalıştığını onlar dahi bilmiyor bana faturalandırma servisi sizden ücret almamış diyor verdiği sayfa bombaş şimdi yine bastım küfürü 5 iş günü içinde iletişime geçeceğiz dediler 5 günü geçti hala bişey yok.an itibari ile sorduğum soruya verdiği cevap I don't understand the question.

dakamon

dakamon

Üye
kapanmasını gerektiricek birşey yok eğer çekemiyenler varsa forumda olmamaları gerekli diye düşünüyorum.
İşte senin sorunun ne biliyormusun böyle her lafı iğne gibi görüyorsun artık nasıl bir psikoloji yerleşmişse kafana sana aksi ne söylenirse sanki hakaret kabul ediyorsun. Çekemeyen ne demek yahu? Seni kim niye çekemesin. Neyini çekemesin. Kendince içinde bir şeyler kurup onu yaşıyorsun o değil bize de sıçratıyorsun ötede oyna bence. Her konuda olduğu gibi burada da tartışmalar yaşanacak ondan sonra adminler gelip uyaracakalr hatta mesajlar silinecek daha da ileriye gidip konu kilitlenecek bunları çok gördük. O yüzden sen elvedanı demişsin herkeste sana yorum yapmış daha da hep aynı muhabbetleri çevirmenin anlamı yok. Konu amacına ulaşmış. Bunları söyledim sen gelmiş çekemeyenler diyorsun işte hep bu tavrın yüzünden kaybediyorsun. Kimse seni sevmedi mi anlamadım ki böyle en ufak bir şeyde alınıyorsun kızıyorsun falan?

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, PureFood ve luckysleven
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
İşte senin sorunun ne biliyormusun böyle her lafı iğne gibi görüyorsun artık nasıl bir psikoloji yerleşmişse kafana sana aksi ne söylenirse sanki hakaret kabul ediyorsun. Çekemeyen ne demek yahu? Seni kim niye çekemesin. Neyini çekemesin. Kendince içinde bir şeyler kurup onu yaşıyorsun o değil bize de sıçratıyorsun ötede oyna bence. Her konuda olduğu gibi burada da tartışmalar yaşanacak ondan sonra adminler gelip uyaracakalr hatta mesajlar silinecek daha da ileriye gidip konu kilitlenecek bunları çok gördük. O yüzden sen elvedanı demişsin herkeste sana yorum yapmış daha da hep aynı muhabbetleri çevirmenin anlamı yok. Konu amacına ulaşmış. Bunları söyledim sen gelmiş çekemeyenler diyorsun işte hep bu tavrın yüzünden kaybediyorsun. Kimse seni sevmedi mi anlamadım ki böyle en ufak bir şeyde alınıyorsun kızıyorsun falan?
Yooo aksine neden kızayım hayır bir forum sisteminde olması gereken açıktır kullanıcıya yardım etmek değilmi evet, ama nedense günde gerekli binlerce konu kilitleniyor ben bunu daha öncede dile getirmişimdir mutlaka ama hala aynı sistem işliyor konuda hakaret yok bişey yok konu bitsede kilitlenmesinin amacı ne ? seven çok sevilmesem 1900 mesaja ulaşamazdım arkadaşlarımızda yazardı okey fanboylar heryerde kendini belli eder kendi üstüne alınmana gerek yk.

dakamon

dakamon

Üye
Yooo aksine neden kızayım hayır bir forum sisteminde olması gereken açıktır kullanıcıya yardım etmek değilmi evet, ama nedense günde gerekli binlerce konu kilitleniyor ben bunu daha öncede dile getirmişimdir mutlaka ama hala aynı sistem işliyor konuda hakaret yok bişey yok konu bitsede kilitlenmesinin amacı ne ? seven çok sevilmesem 1900 mesaja ulaşamazdım arkadaşlarımızda yazardı okey fanboylar heryerde kendini belli eder kendi üstüne alınmana gerek yk.
1900 3000 mesaja ulaşmak mesele değil bu senin sevildiğini de göstermez belki de millete laf yetiştirmekten bu kadar mesaj kasmış ta olabilirsin. Benim mesajımı alıntılayıp ardından da ''alınmana gerek yok'' demen açıkcası saçma oldu. Şöyle düşün haftada en az 2 3 kere aynı tarz konular açılıyor ve insanlar her seferinde sil baştan aynı muahbbetlere çekiliyorsa o zaman sıkıntı vardır. Önemli konular bir anda aşşağılara kayıyor. Gelen kullanıcı Asıl konulardan böyle yok elveda yok gidicem yok bıktım yok efendim wp berbat yada android berbat. Bariz fanboyluklar kaşınıyor insanların zihinleri bu tartışmalarla meşgul ediliyor. Kim olursa olsun bu konulara bir cevap yazma isteği duyacaktır. Neyse forum kurallarını en iyi adminler biliyor. Kapatmazlarsa kapatmazlar kapatırlarsa da gerekli açıklamayı yaparlar ve kapatılma nedenini de yazarlar. Forum kurallarına aykırı bir şey görürsen hakkını ararsın tabiki.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
1900 3000 mesaja ulaşmak mesele değil bu senin sevildiğini de göstermez belki de millete laf yetiştirmekten bu kadar mesaj kasmış ta olabilirsin. Benim mesajımı alıntılayıp ardından da ''alınmana gerek yok'' demen açıkcası saçma oldu. Şöyle düşün haftada en az 2 3 kere aynı tarz konular açılıyor ve insanlar her seferinde sil baştan aynı muahbbetlere çekiliyorsa o zaman sıkıntı vardır. Önemli konular bir anda aşşağılara kayıyor. Gelen kullanıcı Asıl konulardan böyle yok elveda yok gidicem yok bıktım yok efendim wp berbat yada android berbat. Bariz fanboyluklar kaşınıyor insanların zihinleri bu tartışmalarla meşgul ediliyor. Kim olursa olsun bu konulara bir cevap yazma isteği duyacaktır. Neyse forum kurallarını en iyi adminler biliyor. Kapatmazlarsa kapatmazlar kapatırlarsa da gerekli açıklamayı yaparlar ve kapatılma nedenini de yazarlar. Forum kurallarına aykırı bir şey görürsen hakkını ararsın tabiki.
konu kapatmada forum kurallarına aykırı hiçbir şey yok konuda, herkes biliyor benim yardım ederek mesaj kastığımı arkadaşım hatırlatırım herneyse sağlıcakla kal.

pirenuri

pirenuri

Üye
adamın gidişi bile problemli arkadaş. Ya sen git de gerisini biz hallederiz. Bu arada sana karşı her hangi bi nefretim kinim vs yok. Sana bu tavrı neden aldığımı forumdaki herhangi birisine sor sana anlatsın.

• Beğen
Tepkiler: okinro, PureFood ve GianniInfantino
theseusx

theseusx

Üye
Arkadaş bu veda için konu açmak zaten gereksiz bir durum, bir de üstüne her veda konusunun altında kesin bir windows android ios vb. tartışması yapılıyor. O daha iyi bu daha kötü vs. vs. giden gitsin sessizce kalan kalsın paylaşımlarıyla nedir bu ya ?

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino
dakamon

dakamon

Üye
Arkadaş bu veda için konu açmak zaten gereksiz bir durum, bir de üstüne her veda konusunun altında kesin bir windows android ios vb. tartışması yapılıyor. O daha iyi bu daha kötü vs. vs. giden gitsin sessizce kalan kalsın paylaşımlarıyla nedir bu ya ?

Konuyu açan şahsa uzunca bunu anlatmaya çalıştığım ve bir sure sonra bu konunun kapanması gerektiğini söylediğim için adam beni çekemeyen ilan etmişti. Yazık. Bak bi kişi daha güzel bir tespitte bulundu. Gına geldi artık. Gidi kullanıcılar kulübüne yazın. Her giden her gelen konu açıyor.

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: alical33
alical33

alical33

Üye
bi forumu bırakacaksın amma mesele oldu bide bu yerimi alamazsın vs nasıl bir egoysa artık sanki forumdakiler sana muhtaç attığın mesajlarda sevilip sevilmediğini göstermez ayrıca sen kendini çok önemsiyorsun dostum 450 liralık telefon alıpta kamerası kötü diyorsun i4 ün kamerası tabi iyi olacak şuan bile 1000lira üstü bi fiyatla satılan bi telefon arasında malzeme kalitesi olmak zorunda zaten senin dediğin olması gereken şey ama 520nin arka kamerasının i4 ün ön kamerasından kötü çekeceğinede imkan vermiyorum açıkçası sen al s4 mini ni doya doya selfie çek o güzel kamerasıyla wp forumunda olmasanda kaybedeceğim bişey yok işin açığı

• Beğen
Tepkiler: okinro, pirenuri, PureFood ve 2 diğerleri
Secret Light

Secret Light

Üye
Güle güle bu güzel stabil telefonu bırakmaya değmez kardeşim.

Nokia Lumia 525 İle Gönderildi.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Aynılarını yaşadım 920'yi bırakmıştım bende 512 mb ram sorunumda yoktu.Ne mi oldu 1 hafta geçmedi pişman olup döndüm.Pişman olursun :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Vedalaşmalar gereksiz uzamadan tadında bırakılmalı.

Yeni telefonunuz şimdiden hayırlı olsun.

İyi forumlar.

:locked:

• Beğen
Tepkiler: enessrsy, Serhan, YkPkY ve 2 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...