Bilgisayara sağ tıkla özelliklerden bak, masaüstüne sağ tıkla ati veya nvidia ile ilgili bir şey çıkarsa tıkla bak, başlat'a tıklayıp çalıştır de sonra dxdiag.exe yazıp baksistem ozekleri derken yenı almısım blmyrm

işlemci intel core i3 -3110 m cpu @ 2400 ghzBilgisayara sağ tıkla özelliklerden bak, masaüstüne sağ tıkla ati veya nvidia ile ilgili bir şey çıkarsa tıkla bak, başlat'a tıklayıp çalıştır de sonra dxdiag.exe yazıp bak![]()
tmm kardesım çok tsklerpekı kardesım bu oyunları nerrden yuklerım senceCounter Strike:Global Offensive
Crysis 2-3
Call Of Duty Black Ops 1-2, Modern Warfare 3
Medal Of Honor Warfighter
Dead Space serisi
Deadpool
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3:fu ll Burst
Portal serisi
Saints Row 3-4
The Amazing Spider-Man serisi
Tomb Raider 2013
Total War Rome 2
Nfs Rivals
Nfs Most Wanted 2012
Blur
Dirt 3
Grid 2
Split Second Velocity
Assasins Creed SerisiBirkaçını kaldırmayabilir bilmiyorum
Teşekkürlergta 4
nfs rivals
euro truck simülatör 2![]()

rica ederimTeşekkürler![]()

Counter Strike:Global Offensive bu oyunu ben açamadım açabilen varsa lütfen yardımcı olsun.Counter Strike:Global Offensive
Crysis 2-3
Call Of Duty Black Ops 1-2, Modern Warfare 3
Medal Of Honor Warfighter
Dead Space serisi
Deadpool
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3:fu ll Burst
Portal serisi
Saints Row 3-4
The Amazing Spider-Man serisi
Tomb Raider 2013
Total War Rome 2
Nfs Rivals
Nfs Most Wanted 2012
Blur
Dirt 3
Grid 2
Split Second Velocity
Assasins Creed SerisiBirkaçını kaldırmayabilir bilmiyorum
Google a premiumleech yaz linki oraya kopyalayıp son hızda indirya o değil de beyler bu turbobit mi her ne zıkımsa buna benzer bi kaç indirme sitesi var ne lanet bişey ya zerre bşey indiremiyorum yok kayıt ol yok üye ol reklamın ardı arkası kesilmiyor adam akıllı fu ll versiyon oyun indirebileceğimiz bir site yok mu yaa özelden ulaşırsanız sevinirim![]()
yalnız belirli bi limit var mı bilmiyorumteşekkür ederim hemen deniyorumGoogle a premiumleech yaz linki oraya kopyalayıp son hızda indiryalnız belirli bi limit var mı bilmiyorum

Bu dediğin yer yüzde yüz çalışıyor demi bazı sitelerdede var sadece para kazanmak amaçlı atıyorlarGoogle a premiumleech yaz linki oraya kopyalayıp son hızda indiryalnız belirli bi limit var mı bilmiyorum
En son çalışıyodu vallaBu dediğin yer yüzde yüz çalışıyor demi bazı sitelerdede var sadece para kazanmak amaçlı atıyorlar
hep kullanıyorum. Ama bazı kullanıcılar var yanlışlıkla reklamiara tıklıyolar. Eğer onlar gibiysen söyleyenecek bişey yok valla indireceğim dosyalar 1gb ve üstü olduğundan dosya büyük dediGoogle a premiumleech yaz linki oraya kopyalayıp son hızda indiryalnız belirli bi limit var mı bilmiyorum

torrentvalla indireceğim dosyalar 1gb ve üstü olduğundan dosya büyük dedi![]()

O kadar buyuklukteki dosyaları denememistimvalla indireceğim dosyalar 1gb ve üstü olduğundan dosya büyük dedi![]()